elifkarakuss Bugün kontrole geldim aslında 38+3 haftalık gebeyim ilk çocuğum ve doktorum suyu azalmış kalp atışları çok yüksek apar topar sezeryan dediii veee yatışım yapıldı sabaha kızıma kavuşuyorum biraz heyecan biraz korku var açıkçası 🥳🩷
elifkarakuss Busrabzkrt dün gece bi şeyler hissetmiştim ama emin olamamıştım sabah 6 gibi gelmişti kontrole geliceğim için de çok panik yapmamıştım
sibell77 Busrabzkrt su azaldığını ben şöyle anladım canım bebeğin hareketleri azaldı sonra hiç hissetmemeye başladım kadın doğum doktorum baktı çok iyi bir şey yok dedi dedim hocam bence var hareket etmiyor dedim detaylı ultrasona bi soktu suyum sıfırın altında acil sezeryan dedi yani ben üstelemesem doktor bile anlamadı hareket azalır yada hissetmezsen muhakkak görün
elifkarakuss Busrabzkrt ben de hala sızıntılar devam ediyor mesela sürekli nst bağlı karnında kasılmalara dikkat edebilirsin eğer ayırt edemiyorum diyorsan acile gidip kontrol ettirebilirsin sana ped gibi bişey veriliyor onun renk değişimine göre hemşire veya ebeler bilgi veriyor