Yazmelegi_ benim sürecim kötü geçti ama bunun polikinlik doktorlarımla ve ya servisteki doktorlarımla alakası yok tamamiyle acildeki doktor yüzünden kötü geçti 40+6da yatışım olacaktı normal doğum bekleniyordu 40+5’i 6’ya bağlayan gece fenalaştım ishal ve kusma başladı o kadar çok kusuyordum ki artık içtiğim 1 yudum suyu bile geri şeffaf su olarak kusuyordum Acile gittim kanıma bakıldı zehirlenme vs yok 5. Kata kadın doğumun acil doktoruna yönlendirdiler sancım açıklığım yoktu beni sen sabah yatışa gelme daha doğurmazsın 2 gün sonraya not düşüyorum dedi tek sorun nstde bebeğimin kalp atışları yüksekti eve geldim sorunlarım dinmedi acildeki doktoru dinlemeyip polinkinlik doktorum Leyla hocanın yanına gittm nstde bebeğimin kalp atışları hala yüksekti beni hemen ameliyata aldılar bebeğim gece kakasını yapmış ben o yüzden rahatsızlanmışım kalp atışları da o yüzden yüksekmiş acildeki doktor yüzünden sabaha kadar bebeğim 2 tur kordona dolanmış o doktor yüzünden bebeğimi kaybediyordum ama servis ve polikinlik doktorları çok iyiydi hemşireler de öyle