Burcum91 Taila ben radix nipple cream aldim o nana daha iyi geldi ya acio yine emzirrken ama ilk zamanki qibi degil ya dayanabiliyorum.sen medecassol surdukten kac wun somra iyilstide rahat rahat emzirdin kuzum
Burcum91 Taila epidural daha iuiyse onu ol bacim vallha hissedion herseyi nefesin kesiloo qibi oluo bi tuhaf bisey ya
Burcum91 Meldadlk antalya akdeniz sifada oldim kuzum cok saol ama ekiple hocamla alakasi yok gayet iyidiler olmasi gereken yapildi ama ben bu psikilojiyi sevmedim
Sumeyya29 Burcum91 merhaba , ben de Doğum için Antalya’yı düşünüyorum , Akdeniz şifa da aileme çok yakın, acaba doktorunuzdan memnun muydunuz? İsmini öğrenebilir miyim? Bir de muayene ve Doğum ücreti hakkında bilgi verir misiniz rica etsem ?😊
Burcum91 Sumeyya29 kerim emrah yavuz ismi bnm.onceden ayni hastanede calistiqim.hocamdi vallha allah utandtmasin cok iyi bi doktor sen bi muayene git hemen farknediceksin doktorun iyi olfuqunu gittiqindede bni burcu güçlü onerdi gonferdi de beni tanir zaten yardcimci olir sana muayene 75 tl dogumda 1500 canim
YagmurDaskn Alyamerve çııkkıs çıkkısss ohhh mis 😂 ben de sezaryen olursam öyle yapayım bari. 0 stres 😂
Alyamerve YagmurDaskn kuzenm diuor sarhoş gibi oluyorsun kafandkıler bile bulanık goruyorsun diyor :)
Alyamerve Irmakdkm benm hastanem verıyormuş hemen girerken baska hastanede sen konusursan amlyta gırmesen verir
Alyamerve Burcum91 kisiden kişiye değişiyor demekki bnm kuzenm panık atak bennkorkmadysam kmse korkmaz dio gercektende öyle :)) şimdi 1 sene arayla pzrt ıkıncı spinalini olcak ona guvenıom bende tanıdıgım ıcın onu bılıyorum korkuncmu dglmi siye
Burcum91 Alyamerve e yani tabiki canim herkese.gore degisio kuzum insallah guzel.gecer dogumun allahim.yardimcin olsun
Alyamerve YagmurDaskn bu iyi birşey genel anezteziden iyidir sakinleştiric ya neresi kötü olcakki ? hafif uyusma okdr tabi istersen vurdurmazsın sana baglı sonra heycanlanıp tamamen uyuturlar seni :)
Alyamerve Bucuruk85 tabıkıde veryprlar :) valla cazgır olmak lazım bnm arkds herşeyi yaptırmışşş bagırmışş hahaha ama tabi özelsee devlette bılemıceem nası olur
Burcum91 Alyamerve ya ben gayet sakin durmaya calistim ne bilim.tanskuonimda iyiydi hani herseu guzel sadece cikartirken ve dikerken olay orda bitio