Sevgilimmmmmmm Bebeğim 1 aylık. Bugün aldım bu damlayı gazı var diye. Aranızda kullanan var mı günde kaç defa kaç damla veriyorsunuz
myangelson Sevgilimmmmmmm sabah akşam 10 damla veriyordum sanırım ama mamasına dokuyordum kullanma talimatında öyle yazıyordu. İlk ağzına damlattim sevmedi öğürdü. Bizde ise yaramadi sab simplex e geri döndüm o fayda etmişti
Hdyhdy Sevgilimmmmmmm ben kullandim canim çok memnun kaldım, günde 5 damla kullanıyordum eczaci öyle dedi , yalnız doktor bana probiyotik ile kullanmam gerektiğini söyledi, myflor probiyotik sabah onu verip akşam da nurse harveys gaz damlasıni veriyordum
Sevgilimmmmmmm myangelson sabah 10 akşam 10 mu yoksa toplam 10 mu. Eczacı bana sabah 4 akşam 4 ver dedi az mı acaba
Birbenbirbebek myangelson nurse harveys i bırakıp yarıda sap simplex e mi geçtiniz ? Bizde de sanırım işe yaramadı 🥹 probiyotik te kullanıyoruz amaaa cok fena sap simplex kaç kere veriyorsunuz bu arada
Birbenbirbebek hamilegunlugum5 nurse harveys i bırakıp yarıda sap simplex e mi geçtiniz ? Bizde de sanırım işe yaramadı 🥹 probiyotik te kullanıyoruz amaaa cok fena sap simplex kaç kere veriyorsunuz bu arada
myangelson Birbenbirbebek nurse bitirdik zaten çabuk bitti günde 20 damla olduğu için. Sab simplex kullandık 1 kutu daha sabah aksam 15 damla toplamda 30 damla oluyordu iyi geliyordu o kutu bitince bıraktık ama son zamanlarda yine gaz sıkıntımız başladı 4 ay 18 günlük yine aldık damladan çocuk geceleri kıvranıyordu resmen 3 gündür kullanıyoruz bakalım anca etki eder sabah akşam 20 damla kullanıyoruz doktora da sordum. Daha küçükken 10 damla veriyorduk 3 aylıkken falan 15 damlaydi
hamilegunlugum5 Birbenbirbebek hayır ilk sab simplex aldık o bitince eczanede yoktu lazımdı diye doktorumuzun diğer önerisi nurse harveys i aldık ama hiçbir işe yaramadı 2-3 gün denedik en sonunda tekrar dan simplex aldık bebeğim 2 yaşında hatırlamıyorum ne kadar veriyordum 🫣