mylittlebaby_ defneninaannesiiiii ay çok sevindim yazınıza inşallah benimde ondan kaynaklı bir sızlamadır 🫶🏻🫶🏻
adatuna mylittlebaby_ yumurtlamadan 12 gün sonra erken gebelik testi yap canım şuan için belirti net değil psikolojik bile olabilir az kalmış zaten
Marshmellom memmedova_24 ben soldaki yumurtamın büyüdüğünü ve öatladığını hissettim yani hep sol tarafım daha çok ağrıdı. Döllenmeden sonra ise 1 kaç gün yine sol ağrıdı sonra sol sağ ikiside ağrıdı ama ağrı değil sızı diyeyim
12245 CEKAS benimde batım aynı sizle 18 2 Temmuz yumurta gözüküyordu 27. Catlama oldu iki gün önce erken gebelik testi yaptım 2 tane ikisinde silik çizgiler belirdi şimdi artı medin testiyle yaptım negatif verdim göğüste hassasiyet var sol kasıkta ağrım mevcut bakalım bekliyoruz bizde
CEKAS 12245 artımede pek güvenilmiyor maalesef, yarın öbür gün avox predictor vs bir denemek lazımm çünkü çoook erken davrandık biz 😅
Cigulibinnaz mylittlebaby_ bende her iki gebeliğimde bu sızlamayı hissetmiştim. Hakkınızda hayırlısı olsun 🌸
CEKAS sirius8 son adet 18 haziran, ovulasyon 3 temmuz, kasık ağrısı, kahverengi lekelenme 8 temmuz, bugün silik/gölge çift çizgi. 18 temmuz regl. Bir anda her şeyi saydım 😅
sirius8 CEKAS tarihimiz çok yakın benimde son adet 20 Haziran ovulasyon 4 Temmuz😊 test yaparsanız haber verin bugün 😄 dün baya baya adet ağrısı gibi ağrım oldu benim de ☺️ testlerim bugün kargodan gelecek belki bende yaparım. Diğer hamileliğimde bir haftadan fazla vardı adetime test yapıp silik çizgiyi gördüğümde. Gitgide koyulaşmıştı adet tarihi yaklaştıkça