2prenses_masal-oyku ikincimucizemmm evet 2 şişe içebilirsin içindeki kalsiyum mineral de bebeğe faydalı canım korkmadan içç 🤗
Mhtpsrkn ikincimucizemmm herşeyi denedim bana da sadece sade soda iyi geliyo ağladığımı bilirim.soda boğazımdan geçene kadar beni öldürsede sonrasında rahatlıyorum uyumadan içmeyi dene gece en azından rahat edersin
peloo ikincimucizemmm laktozsuz süt öneririm ılık ve ballı olunca bnm geçirio hemen yağlı, karbonhidratlı börek çörek yiyince artıo fena 🙄 birde ben acıkmaya başladığım zamanlarda başlıo yemek yiyince geçio ilginç 🤭
Ceyceys ikincimucizemmm belirli bir saatten sonra yememeyi denedinmi canım onunda yine hafifletme etkisi oluyo.
ikincimucizemmm Ceyceys sabah su iciyorum yemekten once su bile kahvalti yapmadan eksiltiyo anlamadim sanki hic birsey yeme icme diyor sanki cay bile icmiyorum ne yersem ne icersem iciyim mide yanmasi yapiyo cok cektiriyor bu :(
peloo ikincimucizemmm pınar denge var normal süte göre daa hafif sindirim şikayetlerine baya ii gelio
Meripella Aynı sorun bende de var hep olmuyo ama oluncada öldürüyo resmen daha 10+6 haftalığız şuan midemin yanmasından ne uyuyabiliyorum ne de bişey yapabiliyorum. Süt soda ne varsa içtim denedim geçmedi doktorum da ilk 3 ay bişey veremem dedi saçma değil mi? Bakıyorum 5 haftalıklar bile kullanıyo ilaç
ikincimucizemmm Meripella evet ama tehlikeliymis ilk uc ay hasta olsan bile hap vermiyorlar sen cok erken baslamissin mide yanmasina allah burm butun gebelere sifa versin cok zor :(
GizemKaan ikincimucizemmm bir tutam bile dökmüyorum ki tarçını. Çok az döküyorum ve hiç duymamıştım. Şuan 24. Haftamdayım çok şükür bi sıkıntı yaşamadım. Ki zaten bal ve tarçını hamilelikle ilgili sayfalarda okudum. Açılma olsa tavsiye edilmezdi heralde
Meripella @ikincimucizemmm benim çocuk eziyet etmeye erken başladı 😂 valla yoğurt yiyorum şuan sanki biraz geçti gibi bilmiyorum da inşallah geçirir tamamen