Htcilbay _damlaa benimde ikiz doktorum 37 yi getirmeyelim ikizlerde bir gün bekletmek bile zarar olabilir. 37 tam dogum zamanı dedi cumartesi inşallah dogum var. Ve grip oldum. Nasıl becerdim şaştım kaldım.
btl-34 Zeyno1934 merhaba doğumunuz sezeyan mı olacak? Bende 34+4 ümm iki hafta önce kontrole gitmiştim doktor tam tarih vermedi ağustosun 5-10 arası yada ikinci hafta dedi. Haftaya tekrar kontrole gidicem artık tam tarih verir mi ? Size ne zaman verildi?
Htcilbay simgeecekinci neden bu kadar erken vuruldunuz. Ben ikizlere hamileyim 33. Jaftada sancim var diye vurulmuştum. Doktorum çok onermiyorjm bebeklerde IQ geriliği yapiyor. Çok gerekmedikçe yapmamak lazım dedi şuan 37 ye gireceğim. Cumartesi dogumum var. Hala gerek yok diyor. Sizin çok erken değil mi? Ciger gelistirici için.
Htcilbay imcakir ben 5. Ayda herseyi hazır etmiştim. Ne olur ne olmaz ikizler sonuçta diye çok şükür cumartesi doğumu bekliyorum. Kafam rahat çok geciktirmeyin erken doğum riski var ise ☺️
Muhammederva 38+2 haftalık olduk 2 gün var doğumuma 10 Temmuz yatış 11 Temmuz sezeryana alınacağım 4 yaşında bir kızım var çok özleyeceğim 2 gece çok uzun gelicek dualarınıza talibim kızlar💙
Fatmet simgeecekinci merhaba kaç kilosunuz ? Bunu sormamın nedeni bende 29+3 üm ama bu kadar çok nefes problemi henüz yaşamadım ama kilomdan dolayı mı bilemedim. İlla ki her hamilelik farklı olur vs tabi ama. İlk kez öyle merak ettim. 🌸
_damlaa 35+1 bugün kontrolüm vardı gün vermiyoruz ikiz gebelikte dedi sancın olduğunda acilden giriş yapacaksın acil sezeryana alcaz dedi