Happymombusra Kızlar bu ikinci gebeliğim ilk doğumum epidural olmuştu ama bu sefer zorunlu genel anestezi olacak bu duruma çok üzüldüm epidural istiyordum o ana şahit olmak için ama başka bir rahatsızlığımdan dolayı hemotoji doktorum izin vermedi. Genel anestezi olup neler yaşadığını anlatan anneler yardımcı olur mu uyanma süreci nasıldı falan diye
Atnc Happymombusra merhaba çok geçmiş olsun öncelikle. Benim 2023 de 22 haftalık bi kaybım oldu bebeğim 2 gün yaşadı vefat etti acil sezeryana alındım o durumda olunca bana genel anestezi yaptılar ben hemen kendime geldim sonrasında bol bol kahve içtim inanın daha kolay oluyor hiç sıkıntı etmeyin kendinize
Happymombusra Elif222 faktör 8 ve von willebrand eksikliği var canım o yüzden hemotoloji doktoru epidurala izin vermiyor genel olman lazım dedi
Cicki Merhaba, ben de ayni sekilde 2024 yili subat ayinda 22 haftalikken rahim agzi yetmezligi sebebiyle erken dogum yaptim. Ayni sekilde sezaryen oldum genel anesteziyle. Bi yarim saat kadar suruyodur ortalama ayilmak hic sıkınti yapmayin.
Busra1904 Happymombusra genel anestezi daha rahat çünkü belden ağrı kalanlar olabiliyor sonrasındaki süreçte . Spinal de mesela ilk 3 saat hissetmiyorsun sonra genel anestezi gibi hissediyorsun aynı şeye dönüyor ağrı aynı ağrı
Cicki Yok hayır kendine gayet hizli bi sekilde geliyosun sadece yürumek ve yemek yemek icin bikac saat bekletmislerdi onu hatirliyorum