bga Herkese merhaba bat 3 gün var bugün erken gebelik testi yaptım days doctor marka sonuç böyle çıktı hamile miyim? https://hizliresim.com/kejh37r https://hizliresim.com/jxebjyz
HK2112 bga birmayismasali hanımlar ilişki sıklığınız nasıldı ay boyunca nasıl değerlendirdiniz hayırlı olsun :) öneri bekliyorum
Deletedmom_247 bga days doctor,frelly,artımed ve bu gibi testlere güvenmeyin derim. Hepsi yalancı pozitif çıkartıyor. İmkanınız varsa awox ile yapın veya gidip kan verin. Gönlünüzden geçen olur inşallah
mardine474 HK2112 Biz 8 ay denedik öncesinde adetten yıkandıktan sonra başlıyorduk daha sonra baktım ki böyle olmuyor bu sefer Adet olmama yakın zamanları değerlendirdik yumurtlama o zaman oluyormuş yeni öğrendim ya insan çok daha yapınca sıkılıyor bilmiyorum🤣 Yumurtladıgımı bıle yenı öğrendim ılk zamanlar buna cok güldüm🤣
vanilya_kokusu_ HK2112 ben regl biter bitmez birliktelik oluyordu bide yumurtlama döneminde zaten bu ay çok güzel geldi regl den sonra 7 gün sonra yumurtlama oldu bende
bga Deletedmom_247 ya öyle mii. Kan tahlili vereceğim yarın, erken yaptığım için başıma dert aldım durduk yere stres yüklendi..
HK2112 mardine474 ben yumurtlama günümü biliyorum az çok bir kkaç ay test denedim zaten yumurtlama olduğu günler belirtilerim bariz oluyor. test daha çok strese sokuyor beni. yumurtlama haftamı gün aşırı değerlendirmiş oldum
Deletedmom_247 bga evet canım keşke bu kadar erken yapmasaydın. ama yapacak bir şey yok giidp kan ver inşallah güzel haberler alırısın
Fspgmb bga Hamilelik var belli çizgi çok net. Bende adetime 1 gün kala öğrenmiştim test ile çizgiside baya silikti yani hemen kan verdim özelde 2 saate öğrendim sonucu hamileymişim şimdi 30 hafta oldu bile🌸. Sizede hayırlı olsun diyelim bebişinizi sağlıcakla kucagınıza almak nasip olsun. Netleştirmek adına mutlaka kan verin yinede 💕💕
mardine474 HK2112 ben ne kadar arastırdıysam daha cok stres olmuştum en son bu yumurtlama testlerinden alacaktım pahalıydı sonra YouTube’da bir doktora denk geldim dedi ki bu kadar strese gerek yapmayın onlar gereksiz testlerdir falan deyince ben de almaktan vazgeçtim
bga HK2112 eşimin çalışma sistemi gece gündüz karışık o yüzden biz imkan dahilinde değerlendirdik denk geldiğince.
HK2112 mardine474 kesnlikle katılıyorum yumurtlama testlerine gerek yok o günü bilmek bile stres sebebi