october buradan döner mi? 5. gün genetikli embriyo. (rica ediyorum erken vermişsin diye laf söylemeyin 🙏🏻) 5’in altı negatif biliyorum, hep 0,1 0,2 çıkıyordu senelerdir o yüzden sormak istedim yeni salgılanmaya başlamış olabilir mi?
yesildeniz_ october çok zor bir süreç Rabbim yardımcımız olsun🤲🏻 ama değerin yükseleceğini kimse bilemez. Test için erken olabilir çünkü kiminin 5. Günde 50 çıkarken kiminin 10. Günde 20 çıkıyor hcg değeri. Rabbim gönlünüze göre versin hayırlısını kolaylıkla nasip etsin
Seymatrkay october Benim ilk transferim 2.4 çıkmıştı. Dr.ara bir değer deyip iğnelere devam ettirmişti. Sonra kan verdim. 1.2 ye düştü. 2 gün sonra yine kan verin.
yesildeniz_ october umutlarım tükeniyor son kez transfer olacağım inşallah pozitif olur🤲🏻 negatif olursa tekrar yaptıracak gücü kendimde bulamam
yesildeniz_ october oldum 6 yumurta toplandı bugüne 3 tanesi kalmış. 5. Güne götüreceklermiş 5. Günde arayacağız dediler
october yesildeniz_ ben malesef bırakamam tüp bebeği tüplerim olmadığı için 🥲 hani biraz ara vereyim kafadan çıkarayım kendiliğinden olur belki durumum yok. çekilecek çile resmen
yesildeniz_ october çok yıpratıcı gerçekten, biraz umut verici bir tarafı olsa direnirsin devam edersin ama yok işte