Sevilay37 karna bastirma olayini soyleyim once size onu cocuk cikinca siz uyusukken yapiyorlar farkina varmiyorsun,emzirme danismasi geliyor bilgilendirme yapiyor,ama ilk dogumumda danisman cok yardimci olmustu geldi yardim etti hatta ememeyince mama icirdiler falan asiri ilgiliydiler 5ay onceki dogumumda gunde 2 3 geldi sadec,diyetisyen geliyor odaya yemen gereken seyleri soyluyor sut yapmadi icin
Dogum sonrasi odaba lohusa serbeti cerezin sutlacin hemen geliyor ilk dogumumda gelmisti hemen hemde ne zaman istersen bitti deyince tekrar tekrar onu getiriyorlar zorundalar,ama 2.dogumumda 192736 kez istemekle zor getirrttik personel eksigu vardi hastanr batmis diye ama sizde aklinizda olsun o serbet cok guzel sute cok etkisi var bittikce isteyin surekli,depend falan kilot bez hastane veriyor eger vermezse onuda bastira bastira surekli iste zorundalar,banyo yapimini bana demediler sezeryan oldugu icin dogymdan sonra doktor kontrol yapiyor,sonra aksam mesai bitince kontrol yapiyor,sonra ertesi gun cikmadan once geliyor ve pansumanla oraya su gecirmez bant yapistiriyor eve git dusunu al su degmesin diye sonra banyo sonrasi o banti cikartiyosun iz kalmamasi icin bana contractubex krem verildi onu kullandim iz sifir cidden onu kullanmaya basla artik acik kalacak istedigin zaman banyo alabilirsin deniyor
Hic korkmaya gerek yok hele bir belden igneyi yapan beyfendi doktor var aşiri eglenceli neseli sakinlestirrir sizi o
Hemsireler ameliyathanedeki hepsi cok tatli
Siz dogum aninda stres yapmamaniz icin hemsirelerle surekli konusun ben surekli kontum kirpiklerin cok guzelmis,kac yasindasin,sevgilin varmi,keske siz yatsaniz ben izlesrm falan diye laflafim hep o olayi unutmak icin cok iyi geldi onlarda cok eglendi siz cok relaxsiniz dediler yani size bagli hersey