minikkurabiyelerinannesi Kızlar nelere dikkat ettiniz suyu nasıl normal seviyete indirebiliriz merak ettim 21 haftalıktan beridir doktorum suyun fazla diyor şekeri hamur işini meyveyi falan azalt dedi bugün dikkat edeceğim tabi ki ama başka nelere dikkat etmeliyim korkuyorum erken doğum yapmaktan. Önce ki gebeliğin erken doğum olmuştu zorluğunu biliyorum 😔
Mry2020 minikkurabiyelerinannesi canım 24.haftada doktorum suyun fazla dikkat et dedi şeker takibi ve diyet yaptım bir ay sonra hala fazla dedi diyetisyene yönlendirdi ben devlette doktora gittim o suyu normal dedi başka özelde doktora gittim o da suyu normal dedi ama şekerim 1.saat 140-150 çıkıyordu yine de doktorumu değiştirdim sonradan gittiğim özeldekine devam ettim çok şükür 39+2de zorunlu sezeryan oldum ve o gün bile benim sancım açılmam yoktu yani normal doğum olsa rahat 40haftayı bile geçerdi
Edum İlk hamileliğim ne yaparsam yapayım o su azalmadı bi sorunda yoktu 38+3te dogum yaptım hamur yemedim meyve sayılı tükettim ama o su nasıl arttı ne oldu bilmem şükür sağlıkla aldım kucağıma
Hanimeh Benim de suyum fazla cep 9 cm ve 28 haftalik olduk dikkat ediyorum denemez detayli da bebekle ilgili bir sorun saptamadi cok sukur ondan rahatim sonuna kadar gidicem gibi bebegim iyi tutunuyor ama agrı ve baski var
minikkurabiyelerinannesi Hanimeh İnşallah sağlıkla zamanında kucağımıza alırız 🥹 karnınız olduğundan büyük duruyor mu ? Diğer genelimlerim de küçüktü ama bunda suyum fazla siye mi bilmiyorum biraz büyük benim ondan soruyorum
2bebekanneai minikkurabiyelerinannesi @“minikkurabiyelerinannesi” bana da 28. Haftada denmişti. Doktorum suyun fazla şekerli tüketme demişti. Ben pek dikkat etmedim. 32. Hafta da tekrar kontrole gittiğimde doktor gözümü çok korkuttu. Aşırı fazla şekeri bırak erken doğum olur gerekirse aç kal bile dedi. Diyet listesi verdi. Kendimi aç bırakmadım ama çok dikkat ettim. Akşam 7den sonra yemeği bıraktım. meyve ekmek makarna pilav tüketmedim. Sonra düzene girdi. 40. Haftada normal doğum yaptım
minikkurabiyelerinannesi 2bebekanneai Banada bu hafta gerekirse diyet yap dedi bende kendimce dikkat ediyorum meyve tüketmeyeceğim bu hafta , tatlı tüketmeyeceğim , beyaz ekmek , hamur işi kızartma türü falan yemeyeceğim. Insallah saplıkla vaktinde doğum yaparım.