Betul225 en son 2 gün önce gittim bende yani durum stabil aslında karın çevresi için. Biz yarın 34 haftalık oluyoruz ama karnı hala 30+5 ölçülüyor. Doktora açıkca iç organlarıyla ilgili bir sorun mu diye sorduğumda hayır canım hiç alakası yok biz çap olarak ölçüyoruz, yani gözle görülür bir küçüklük olmayabilir bile dedi. Sadece işte haftasına uyumlu olmaması açısından takip ediyoruz dedi. Bende haftalık nst doppler muayene olaral gidip geliyorum. Bu gidişle 37de suni sancı ile doğumu başlatacağız diyorlar. Tabi bu öngörü. Doktorlar şuan bende erken doğum belirtisi görmüyor. Nstde sancım çıkmıyor, bebek hareketleri de düzenli. Suyu da gayet iyi diyorlar ve aynı şekilde dopplerde kan akımlarında gayet iyi diyorlar. Gittiğim perinanat bize haftalık ekokardiyografi se çekiyor. Kalbinde de çok şükür bir sorun yok. Özeldeki doktorumda ilk amacımız 34 haftayı görmek oluyor bu hastalarda dedi. Onu sıkıntısız gördük sayılırız dedi. Sırada 37 var dedi. Zaten 35ten sonra kendi gelmek isterse de doğumu durdurmayız dedi. 37ye kadar gelmezse de alırız dedi. En geç 38 diyor ama tahmini konuşuyor zaten. Burada bir arkadaşımızın suyunda azalma olmuş nst de hareketlerinde düzensizlik görülünce sezaryen ile doğum yaptı 35 haftalık. Doktorumda beni bu gibi durumlar açısından uyarıyor. O yğzden hareketlerini düzenli takip etmemi istedi. Henüz dayanılmayacak sancılarım olmadı. Arada kasılmalarım oluyor. Şiddetli bir durumumuz yok yani şükür. Bakalım hayırlısı olsun hepimiz için. Ben buradaki yazıları okudukça rahatladım açıkcası. Her bebek bir değil tabii ki ama yine de bize ortalama sonuçları gösteriyor. Ve çok şükür hiç korktuğum gibi son görmedim. İnşallah bizim bebeklerimizde bizim yanımızda kilo almayı tercih eder dışarıda bizlere yardımcı olur 🌸🥹