gokkusagm Arkadaşlar merhaba. Daha önceden düşüklerim var ve şu an rahim yeterince kalınlaşamıyor. Mesela bu ay çatlama günü 5,7 mm de kalmış. Bu durumu yaşayanlar sorun çözüldü mü ne yapılabilir bu konuda?
ozlemozdemir09 gokkusagm bende ayni sorunu yasadim. Rahim incelmesi var dedi doktor. Doğum kontrol hapi ictim. Kalinlasti. Şimdi tiroit ilacı kullanıyorum
gokkusagm Selenay147 merhaba yeni görüyorum sorunuzu sorun çözüldü diyemem ama bir ay kalın bir ay ince çıkıyor o yüzden akışına bıraktım
gokkusagm auroraa92 yani açıkçası pek de bir şey yazmıyorlar kimsi 7 mm için yeterli diyip gönderiyor kimisi de aşılama ya da tüp bebek yaparken kullanılan ilaçların rahmi de kalınlaştırdığı söyleyip tedaviye yönlendiriyor
gokkusagm Selenay147 hayır düşükten sonra yapışıklık oldu ondan sonra incelik problemi oldu. 14 haftalıkken suyum geldiği için düşük yaptım
auroraa92 gokkusagm 8 olmalı en kötü. Ben tüp bebekle ikizlere hamileyim 24 haftalık oldum. Eğer maddi durumunuz iyiyse öneririm ben doğal hamile kalabiliyordum ama düşük yaşıyordum. Tüp bebekle 24 haftaya geldim. Keşke en başında tüp yapsaydım boşu boşuna 1 sene kaybettim buna kürtaj da dahil oldu. Aret kamar a yaptırdım.
gokkusagm auroraa92 aslında tam da aklımdaki sorulara değinmişsiniz ben de sizinle benzer süreçlerdeyim şu an. Doktor olarak Acıbadem atakentte Nadiye köroğlumu düşünüyorum ama Aret Kamar da aklımı kurcalamıyor değil. Bir de benim son düşüğüm 14 haftalıkken su gelişiyle oldu ama rahim ağzı yetmezliği mi enfeksiyon mu bilmiyoruz tabi. Eğer tüp bebek yaptırırsam her şeye rağmen çift embriyo transferi yaptırmayı düşünüyorum ama doğru bir karar mı emin değilim
auroraa92 gokkusagm aretin fiyatı da uygundu ben o yüzden seçtim diğerlerinin fiyatlarını bilmiyorum. Düşüklerden ötürü 2 tane koyuldu bana. Size önlem amaçlı serklaj yaparlar.
gokkusagm auroraa92 evet hatta Aret hoca 12.haftaları bile beklemeye gerek yok direkt erken haftalarda serklaj yapılsın tedbir amaçlı demişti
ozlemozdemir09 gokkusagm bitkisel cozum olarak, rahim bolgenize corek otu yagi ile susam yagini karistirip sürün. Bide her gün hurma yemeye özen gösterin, rahmin kan akisi bu şekilde saglanmis olur
gokkusagm ozlemozdemir09 çok iyi bunu doktoruma söyleyeyim bende de faydası olur umarım. Bu arada ince dediğiniz dönem kaç çıkıyordu ölçümler?
ozlemozdemir09 gokkusagm doktor bana inceliği hakkında bilgi vermedi bana incelmiş dedi kadin dogum hapi verdi 2 ay kullandım. Sonra tekrardan doktora gittim doktor gereken kalinliga gelmis dedi