Busra2013 Kızlar en son isvicrede 25 haftaliken gittim hersey yolunda şekerim biraz yüksek çıkmıştı bugün türkiyede geldim doktora karın çevresi biraz geriden gelio normalde 27+6 haftaligim 26 gozukuo dedi bu ne demek bi sorun olurmu canım sikldi ne demek bu
Rmysa3535 Busra2013 korkma canım olabiliyo illa Benimkide son âdet tarihimle uyumlu değil hatta 4 hafta önden çok kafa karıştıyolat bende çok şüpheliyim o yüzden
Dilekulgtt Busra2013 benim oğlumda 2 hafta gerilik vardı sorun teşkil etmiyor genel anlamda gelişimi iyiyse takılma. Herseyi tam uyacak diye kayde yok suan 3 aylık gayet sağlıklı
Busra2013 Rmysa3535 yurt dışındaki doktorum hiç bole bisi demedi 2 hafta önce gitmiştim şimdi öylesine geldim hersek iyi yolunda dedi şeker etkilememis fln dedi sonra dedi karın çevresi biraz geri 2 hafada bir gel kontrolü dedi korkuyorum bu sakatlık flnmi belirtio
Rmysa3535 Busra2013 sakın korkma ablamın bebeği de iriydi kafası kocaman dediler dedilerde durdular normal olamaz falan diye bizde korktuk ama normal doğum yaptı çokda normal oldı bebek
Busra2013 Rmysa3535 korkuyorum benim kafası kordonn eli ayağı hersek güzel karnı geri dedi sakatlık flnmi oluo ole korktum
Kikiriki Busra2013 hayır bir şey olmaz korkmayın ama bu kadar endişelendiyseniz doktorunuza neden detaylı sormadınız karın çevresi 1 hafta geri ileri olması çok normal bebeğiniz minyon bir bebektir eğer siz veya eşinizde minyonsa bebekken küçük doğmuşsa onla alaklı oluyor ve genetik oluyor
Busra2013 Kikiriki sordum dedi suan bi sorun yok 1 ay kontrolse siz 2 hafta gideceksiniz dedi hersek iyi dedi kilosu 27+6 910 gr normalmi kiloya bisi demedi korkuyorum
Busra2013 Nur124 şekerim yüksek değil gece bisi yeme demişti bende kiraz fln yemiştim o biraz yüksek çıkarmış olabilir bidaha yapım demisti
Dilekulgtt Busra2013 cok iyi bence zaten bebek tam son haftalarda asıl kiloyu alıyor sağlıklı beslenmeye çalış ceviz muz kaşar peynir yoğurt yumurta süt ben bunları son haftalarda tükettim faydasını gördüm. Yani benim baş cevresi bile gerideydi ama sağlıklı doğdu şükür bunlar genel olabilir şeyler