izelaren Bugün muayene oldum vajinal muayenede kese büyümüş haftasıyla uyumlu ama bebek yolk saç falan yok daha önce boş gebelik geçirdim yine mi aynısı oluyor daha sonra dolar mı çok endişeliyim
Ruruu izelaren Henuz bebegi gormek icin erken 8. haftada goren hamileler oluyor endise etmeyin hayirlisi olsun :)
Edolf izelaren canım benimde öyle olmuştu yaklaşık 7. Haftaya yaklaşırken gördük çok normal demişti doktor
[silindi] izelaren geç döllenme olabilir mi canım? Ben de 6+2 de boş kese gördüm tekrar gitcem bu hafta
izelaren Ruruu geç döllenme durumlarında olabiliyor ama benimki geç döllenme değil biliyorum daha önce boş gebelik geçirdim çok kötüyüm ya
Ruruu izelaren ben de bos gebelik gecirdim bu yuzden 2. hamileligimde direk 6. haftada gitmistim biraz daha bekleyin hayirlisi ne ise o olacaktir
izelaren Yazmelegi_ 7 de gidecektim normalde kahverengi akıntım olduğu için gittim görünür diye düşünüyordum ama yok kese 1.33cm olmuş
[silindi] izelaren ben de yaptım ve ovulasyondan 11 gün sonra pozitif gördüm gittiğimde kalp atışını bile görmeyi hayal etmiştim ama boş kese gördüm inşallah gittiğimde görüürm bu kez