hd_d kızlar hamileyken cinsiyet ogrenmediginizde şu olursa kız u olursa erkek tarzı şeyler duydunuz mu hiç haydi forumaa🤭
ppmerlina hd_d makasa oturursan kız, bıçağa oturursan erkek derler. Bunu birkaç kez denedim hem kız çıktı hem erkek çıktı ama çoğunlukla erkeğe oturmuştum, kızım olacak nasipse 🤣🤣 bi de yüzük deneyi var onu da yapmıştım ama ne çıkmıştı hatırlamıyorum
Fatmanur12345 hd_d şey vardı hamile kişinin başına tuz dökerlerdi kadının haberi olmadan burnuna dokunursa erkek başına dokunursa kız 🫣😂
Edolf hd_d evet ben hep tatlı yiyordum cinsiyeti öğrenene kadar hala da yiyorum ve normal hayatımda ekşiye bayılırım ama hep tatlı yedim karnım hayvan değil sivri Çin takvimi falan da erkek dedi ve cinsiyetimiz erkek😊
hd_d mehmel54 evet ya gerçekten 🤣 ama mesela benim görümcem hamileydi pismaniye karpuz vs boyle tatlı şeyler çekti canı kızı oldu🤣 ama başkalarında da tam cuk diye oturuyor bu efsane🤣
mehmel54 hd_d benimde kızıma hamileliğimde tatlı yiyordum bunda hem ekşi hem tatlı ne olacak çok merak ediyorum 😅
hd_d mehmel54 aynı aynı bende valla ama çoğunlukla limon yiyorum ama erkek olcak bence hatta kesinlikle diye düşünüyorum bakalım sağlıkla kucağımıza alalim insllah canım benim 🫂
Ahsen21 hd_d bı zararı varmı benim limon yememe izin vermiyorlar cnm bazen çok çekiyor böyle tulzayıp yiyesim geliyor ama kizdilar bana bebek dusuruyormus 😅
mehmel54 hd_d amin amiin😊 bende limonata hayatta içmezdim şimdi soğuk soğuk çok iyi geliyor ama hiçbir şey hissetmiyorum hadi bakalım hayırlısı
hd_d Edolf ayy ne güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah balım 🫂aşkım bu çin takiviminden nasıl bakiliyor rica etsem benim için bakarmisin🤭
hd_d Ahsen21 sana bisey deyimmi 2 aylik hamileyim düşün günde 2-3 tane limonu doğruyorum tuzlayıp yiyorum hatta ben biliyorum kilo kilo yiyen vallahi halada canım çektikçe yiyorum böyle tuzlayıp ve bence hamileyken canın çekiyorsa da ye şükür bir sorun yaşamadım ben😅🤭🫂
Arazynp hd_d kaynanam kurbanda kelleyi pisirirken kemigimi ne çekmiş erkek olacak diyor fhdhdh erkek olursa 4. Erkek torunu olacak hic kiz torunu yok.
Ahsen21 hd_d vlla bende diyorum sürekli onlara saçmalamayın diye ne alakası var diyorum sen yede gör günü dediler bende korktum yemedim 😂😂
hd_d Ahsen21 hahah kıyamam sana benn kıyıda köşede ye bari bide canın bisey cekip yemiyorsan biryerini kaşıma aman deyim😅 bide gerçekten ye hamilelikte yediğin seyelr ayrı bir güzel oluyor ben yemeni tavsiye ederim🤭🤭 hatta hamilelikte tüketmek bebek ve anne için de sağlıklı yani dengeli tüketince
Ahsen21 hd_d ahhahah vlla yiyecem gizlice gerçekten😅 eltimin kızı dilimlemis gözümün önünde yiyordu vlla boğasım geldi okadar çekiyor canım yani 🤣🤣