Melek-akckaya21 Bugün bebeğimin kafasının ve bacak boyunun haftasına göre önde olduğunu söyledi doktor 32+4 haftalık gebeyim kafası 34 haftalıkla uyumlu başına gelen varmı sebebi nedir veya ne olcak
ydiricanli Melek-akckaya21 bizimde aynıydı iri bebek dediler genetik eşimin ailesinin kafası da öyle çok büyük değil bence ama zorunlu sezeryan oldum mecburen
Bumah Melek-akckaya21 benim bebekte ayni kafasi ve kollari ayaklari 2 hafta onde genetik bi durum ablamin abiminde bebeklerinde aynisi olmustu endiselenme koca kafali bebeklerimiz olucak Allah nasip ederse 😍🧿
dedimolabilirrr Melek-akckaya21 benim oğlumda öyleydi 3 hafta öndeydi kafası boyu kilosu genetik bir durum baba iri bizim ona çekmiş dedik 😅 şuan 6 yaşında ne kafası büyük ne orantısız bir durum var vücudunda bin şükür doktorların öyle dediğine bakma güzel birşey bu demekki yapılı bir oğlun olacak benim oğlum öyle suan 🧿🥰
2baby1cat Melek-akckaya21 genetik bir durum. Benim de bebeğimin kadası büyük. 37. haftadayım ama Kilodu da 40 haftaya uygun gidiyor iri bebek dedi doktorum. Riskli bir durum olsa söylerdi size de
melikedelibas @Melek-akckaya21 birsey olmayacak bebek uzun boylu ve ve kafasi biraz iri olucak yani bu tamamen genetik benim oglumda oyleydi kafasi ve boyu hep ilerde cikardi babasina cekmis oda uzun boylu koca kafali 😂
yilma Melek-akckaya21 2 hafta ileri yada gerilik olunca aynı haftası ile uyumlu sayılır normaldir yani 3 hatta 4 hafta ileri olursa normal doğum etkiler sezeryan olunur oda zaten cihazlar ölçüm doğru yapmıyor bizde 2 hafta ilerideyiz tüm vucudu ile normal yani herkesin oluyor