Nevo Beyza12345 iki paket kullandım Depend çok memnun kaldım doktorum fazlada kullanma dikişlerin enfeksiyon kapar dedi normal pede döndüm
Merveege2011 Beyza12345 canım hastanede depend kullandım sezeryan oldum eve geldiğimde iki üç gün paket bitene kadar kullandım sonra normal pede geçtim ama hastanede gerçekten çok büyük rahatilk
Beyza12345 Merveege2011 yani canım sezeryan da sıkıntı olmuyor öyle mi dikişlerin üzerinde mi kalıyor altında mi acaba bir de
Merveege2011 Beyza12345 kuzum orta boy alma orta boy alırsan dikiş hizanda kalıyor ben orta boy almıştım dikiş hizamda kaldı rahat edemedim büyük boy aldım o baya karnımın üstüne çıkıyor onla rahat ettim
Aslksp Ben hiç depend almadım sadece lohusa pedi aldım çok lazım oluyor mu ped de yeterli olur mu. Normal mi sezeryan mı olacağım şuan o da belli değil 37 haftalık olacağız en hala ters pozisyondaydı dönmezse sezeryan gibi
RabiaGlck 11 gün önce sezeryan oldum depend olmazsa olmaz mutlaka alın ben iki paket bitirdim sonra normal pede döndüm. Büyük rahatlık. Hem zaten normal ped yeterli gelmez kanama çok oluyor. Merak etmişsiniz bu arada sezeryan yerinin üstünde kalıyor büyük boy alın