miniminibebek Bebeğim makat geliş 37+4 üz yaklaşık iki üç saattir belime sızı şeklinde sancı var her zamankinden farklı bebiş sabahtan beri hiç hareket etmedi geceleri ediyor normalde
Niiillloooyaaa miniminibebek bilmem doguuyormusun sen bzi de meraklandiriyorsun ama muhtemelen doguruyorsun sancini takip et insaAllah saglikla da kucagina al 🤗
nisaakb miniminibebek ne durumdasın canım ben de 36+6 yım bebek de 3-4 gün önde. Bi gün hareketliyse bi gün çok durgun. Ara ara da ishal oluyorum o da doğum yaklaştığı belirtisiymiş. Biraz soluna yatıp dinlen geçmezse gerçek sancı olabilir sezeryan mı istiyorsun normal mi
miniminibebek Niiillloooyaaa ay bilmiyorum ki annemlere soruyorum hatırlamıyorum diyorlar 🥲bende mecburen buraya soruyorum duşa girip çıktım şimdi devam ederse acile gideyim
miniminibebek mduyguu benım de öyle sızı şeklinde devam ediyor şiddetlenmez inşallah ya hiç hazır değilim bugün doğurmaya 🥲
Pamiramsi Haber et bize de merak ettimmm bende 36’yım ☺️ bebek hareket etmiyorsa biraz hareketlerini takip et bence 1 saat içinde hala hareket hissetmezsen git derim hastaneye 💓
miniminibebek mduyguu ay ben hazır hissetmiyorum 😅bi de kendi Dr 39 da alıyoruz dedi etken gelirse mecburen acile gideceğim kim denk gelirse acil fobim oluştu resmen
Happymombusra Bende 37+5 haftalığım dediğin gibi bebek çok hareket etmedi bugün normal herhalde bu hafta da sürekli tatlı bişeyler yiyorum hareket etsin hissedeyim diye de çok küçük kımıldamalar hissettim sadece
miniminibebek Happymombusra bende öyle hissediyordum saat 3 ten beri eskisi gibi vurdu 🥰yarın Dr kontrolüm var bakalım ne diyecek
miniminibebek nisaakb daha iyiyim sızı şeklinde gelip gidiyor bel ağrısı bende de ara ara ishal oluyor ;( makat geliş benımki dönmedi büyük ihtimalle sezeryan olucak normal doğum istiyordum ama nasip 🤷♀️