Denizj
Ben de daha önce iki çocuğumada reflü yatağı kullandım ama normal olandan.
Bir süredir araştırdığım bir yataktı juno bir anda popüler oldu neden acaba bu kadar tutuldu diye araştırdım açıkçası yani reflü yatağının kesinlikle olması önemli ama bu yatak kesinlikle reflü yatağı değil biliyorsunuz ki bebekler beslenme sonrasında biraz yüksekte kalması gerekiyor yediklerin için bunda da en doğru yatak reflü yatağı ama düz olanlar klasik çünkü düz ve sert bir zeminde yatması gerekiyormuş bebeğin ben zaten hep onu kullanmıştım yaklaşık 3. 4 ay kadar baby Nest bile kullanmadım diyebilirim çünkü bebeklik döneminde bebeğin yukarıda olması önemli her ne kadar gazini çıkarsak da bazen bebekler kusabiliyorlar çok şükür iki çocuğum da da hiç kusma sorunu yaşamadım ama bu reflü yatağı benim için hayat kurtarıcı oldu gelelim Juno‘ya kesinlikle doktorların ağzından da dinleyin çocuk doktorları hiçbir şekilde önermiyor bebeğin ayakları yukarıda yani anne karnı pozisyonu diye bir olay yok bebeğin düz bir zeminde yatması gerekiyormuş ayaklarının altında zaten yastık var sonra o yastığı kaldırarak kullan ıyorsunuz ama mantıken de mesela siz yatsanız rahat edebilir misiniz hayır bebek için çok uzun süre kullanılabilecek devamlı kullanılabilecek sağlıklı bir yatak değilmiş . Geçen aya kadar ben de almayı düşünüyordum hatta iyi ki de almamışım diyorum ben de var olanı kullanacağım anladım ki gerçekten bir anda böyle fenomenlerin ünlü ettiği bir yatak oldu öyle söyliyim kesinlikle bir reflü yatağının işlevini yapmıyor alacaksanız normal bir reflü yatağı alıp düz hafif yukarı sert zeminli bütün işi görüyor zaten ve mutlaka bununla ilgili doktor görüşlerini yorumları vs de alın çok fazla kişi var işte çok memnun kaldım vs diyen bugün sağlık ocağında çalışan bir hemşire yakınıma sordum önermiyoruz dedi yanındaki doktora da sordu ayriyeten araştırdım bazı yerlerde de uygun olmadığını gördüm tamamen sizin kendi inisiyatifinize kalmış ama ben yine de araştırın derim. Kesinlikle vazgeçtim