Busranur_mnts kimchikimdi ayy ne güzel yaa ben daha duyamadım kalp atışı doktor gördü ama küçüktü 10 gün sonra randevum var
kimchikimdi Busranur_mnts Erkek olursa hemen duyukuyormus ben o zaman 8inci haftaya yeni girmişim öyle demisti doktor yada 7inci haftanın sonunda gibi birsey demisti. Kaynanam erkek olursa kalp atışını falan hemen duyuluyor diyordu erkek çıktı bizimki de😂 zaman çabucak geçsin hemen duy inşallah 💖
Busranur_mnts kimchikimdi yaa ne güzel benim içimden ilk kız olsun diye çıkıyo sağlıkla hayırla kolaylıkla olsn da bakalım nasibimizde ne çıkıcak :)
hd_d kimchikimdi kız ben 7 haftalıkken hemen duydum kalp atışını gerçekten erkek oluyor diye bisey mi var Dı ben bilmiyordum zaten icime doğanda erkek benim🤣
minikksu svgnn tüp benimki 6. Gün embriyosu 7. Gün idrarda slik ciktı 10. Gün test verdim bilmiyorum moraller bozuk ya of
svgnn minikksu ya hep ya hiç mantığı var ya 5 çıktıysa tutunmuştur. Yakınımda yaptırdı 0 dı onun tutmamıştı.
kimchikimdi hd_d Ay bilmiyorum ki öyle diyorlarmış eşimin köyünde annesi de öyle demisti erkek çıkmıştı, kiz kendini gizliyormuş ben cinsiyetini 11 yada 12. Haftamda öğrendim hemen 😂
hd_d kimchikimdi ay erkek doğuyor zaten hatta bazen oğlum diye seviyorum karnımı ahahah🤣🤣doğrudur belkide sağlıklı olsunda önemli olan o