papatyakokulugece mavi123_ Evet cihaz kalitesi iyiyse üçüncü aydan itibaren gösterir burda 9 da öğrenip değişmeyen gördüm ben 13+2 de öğrendim
Nealakayahu mavi123_ net konuşmazlar canım ben 14 haftalık oldum 15 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum söylemese bile 2 hafta sonra kontrole gittiğimde 17 haftalıkken netleşir herhalde
mavi123_ papatyakokulugece daha şimdi gitmicem zaten çün 2 hafta önce ultrasona girdim 2 hafta falan sonra inşallah ozamana da 14 15 haftalık olur belki kesin söyleyebilir
Gunes12345 mavi123_ hadi ya bana geçen hafta k.dogumcu erkek gibi dedi.bugun ikili tarama yaptırdım oda erkek gibi ama 16. Haftada bakılsa daha iyi dedi.bakalim.nasip artik
papatyakokulugece mavi123_ belki kızı 15 de öğrendim karpuzu seviyolar yada vişne suyu iç çikolata her bebekte ise yaramaz her şey gönlünce olsun 🌸
mavi123_ Gunes12345 bene 12 mi 15 mi %99 kız dedi o yüzde biride Allah’a kalmış demişti. Ve 20 haftada Allah’a kalan kısmı oldu ve erkek oldu😂
Fograt  Kızlar ben de tahmin alabilir miyim?
mavi123_ Gunes12345 son haftalara kadar net belli olmayanları ve doğduktan sonra cinsiyeti belli olanlarıda duyduk🫤
mavi123_ Nealakayahu valla %99 diyince net konuşmuş olunuyor. Ama bende bu sefer artık acele etmicem 15 16 haftaları beklicem
Nealakayahu mavi123_ aynen biraz daha bekle hatta eğer sabredebilirsem 15 değil 16 haftalıkken gidicem ki söylemese bile 18 haftalıkken kontrole gittiğimde kesinleşsin bakalım inşlh sabrederim