Roseninmelekleri duyguyavrusunubekliyor slm cnm bende aylın hnm a gidiyorum gerçekten ıyi bi doktor cuma kontrolüm son kontrolüm olabilir hepimize sağlıkla kucagimiza almak nasip etsin cnm 😊
Tuselizya Asiyyeee biz bugün ilk defa gittik kesemizi gördük dehşet memnun kaldımmm şiddetle öneriyorum canım hasancım 🤣 efsane bir doktor 🙏😂😍
Asiyyeee Tuselizya Odasindan gülmeden cikmak mümkün değil çok sicakkanli bir insan😄 çok sevindim sizin adiniza sağlıklı huzurlu bir hamilelik gecirirsiniz inşallah 🙏🏻🤗😍
iremsozer1 Bahar9189 doğum fiyatını sordunuzmu hiç bende oraya gidiyorum emre beye fakat doğum fiyatlarını bilmiyorum bu senenin
Dlkkoge Bebekannesi35 ayrıca okadar muayene ücreti doktora ayrı hastaneye ayrı ödemek bana mantıklı gelmedi.
Asiyyeee Dlkkoge siz ne kadar ödeyeceksiniz medikalpark'ta doğum için? Ayrica 250 tl veriyorsunuz sadece hastaneye doktora ayri ayri para ödemiyorsunuz.
Begumb Bebekannesi35 kesinlikle Egepol Cem Büyüktosun’u tavsiye ederim harika enerjisi olan bir doktor ve işinin uzmanı daha ilk muayenemde bu güveni kendisinden aldım. Pişman olmazsın:)
Dlkkoge Asiyyeee Doğum ücreti olarak demek istedim muayene değil ben muayene ücreti 150 ödüyorum Doğumda 3750 tl
Kuslokumu Bebekannesi35 Egepol İhsan Atabay ı tavsiye ederim. Hamileliğimin başından beri talip ediyor. Çok çok memnunum
Ozlmdoruk Bebekannesi35 Çiğli Kent hastanesi Doc. Dr. Tunc bey veya Prof. Namık bey ikiside cok iyiler.
Bebekannesi35 8. Haftadayız baştan araştırmakta fayda buluyorum sonuna kadar aynı doktorda devam etmek istiyorum. Benim için önemli olan açıklayıcı konuşması kafamdaki soru işaretlerine cevap vermesine ulaşılabilir olması. Doğuma kendisi mi gelecek yoksa bazı hastanelerde gece şartlarında nöbetçi hekim mi yaptıracak? Bir de de maddiyatım açısından kaldırabileceğim düzeyde olması gerekir.
Nisan21 Özel Su Hospital,Oya Mutlu ❤ Çok güler yüzlü tatlı bir doktor.Herseyi açıklıyor uzun uzun muayene ediyor kafanda hiç soru işareti kalmadan gülerek muayeneden çıkıyorsun.Dogumumu kısmetse o yapacak.Siddetle tavsiye ederim denemenizi 🤗
Zynpdgn Bebekannesi35 Tınaztepe Aylin hanıma gidiyorum bende memnunum. Muayene ücreti de çok uçuk bir rakam değil. Onu tavsiye ederim
Betilunlu Dlkkoge sanırım muayene ücretleri değişmiş 175 olmuş randevumu aldım bilgilendirme yaptılar 🤷🏻♀️
Asiyyeee Dlkkoge anladim sgk kapsaminda sanirim verdiginiz bu fiyatlar benim sgk olmadığı için 250 normal geliyor dogum ücretide ayni şekilde.