zeynepulker0 abkse belirti olmasa bile olabiliyormuş tabi bazı kişilerde bence direk kan verin bugün hatta ben bekleyemem devleti diye özelde vermiştim 1 saate çıkmıştı
abkse zeynepulker0 düzenli bir adetim yok 36. Gün bugün 32-35-40 güne kadar uzayabiliyor pcos var,ne adet ne hamilelik belirtisi var
abkse Busranur_mnts yok ama sanırım ya kan vereceğim ya da yeni test alayım hakkımda hayırlısı ama bebeğim daha 12 aylık :( son adet tarihimden 36 gün geçti ama benim 40 güne kadar uzayabiliyor
Busranur_mnts abkse bende de pcos var ilk çocuk için tedavideydim 3. klomenle oldu seninki süpriz galiba :D
zeynepulker0 abkse test denemektense gidip hemen kan verin hem içiniz rahatlar hemde daha net sonuç testler çoğunlukla yanlış çıkabiliyor
Busranur_mnts abkse hayırlısı sağlıkla kolaylıkla olsun canım 1 yaşına gelmiş ya doğana kadar 2ye yakın olur varsa. zor zamanlar tabi allah kolaylık versin :) sonucu da haber et mutlaka
abkse Busranur_mnts 12 aylık bebeğim var ona da 5 ay sonunda hamile kalmıştım,eğer test doğruysa gerçekten sürpriz olacak :)