Kızlar bursa da hem ultrasonu iyi, hemde halden anlayan doktor önerisi yapar mısınız?? Geçtiğimiz hafta bir doktora gittim azar yiyerek eve geri döndüm. Bebeğimle ilgili detayları merak ediyorum doğal olarak merak etmeyen yoktur soru yönelttiğimde sert bir tepki gördüğüm için doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Mesela plasentam aşağıda ve iltihabım var iltihaba bakmak için bana alttan muayene edeceğini söyledi ve plasenta aşağıdayken bu durumun sakıncalı olduğunu okumuştum birkaç yerde bebeğe bir zararı olur mu dedim tedirgin oldum ve sert bir dille doktorlara güvenmeyi öğrenin artık biz neden yalnış yapalım dedi sorduğuma soracağıma pişman oldum.. eşim yine aynı şekilde tetanoz iğnesi hakkında bilgi almak istedi karşılık olarakta siz karı koca ne korkuyorsunuz böyle herşeyden diye yine sert bir dille ikaz etti. Neyse detaylı ultrasona geçtik orda da bebeğimin başında kist olduğunu daha öncesinden de bildiğim için boyutunu ve geçip geçmediğini sormak istedim kafamı karıştırma bitsin öyle sorarsın dedi. Ben 1 ay bekleyip rahatlamak ve güzel iki çift söz duymak için gittiğim doktordan biraz daha tatlı dil ve içi ferahlatan sözler duymak isterim belkide ben çok alıngan bir dönemimdeyim bilmiyorum ama bu tarz yaklaşımı görmek istesem devlet hastanesine giderim haksız mıyım? Önerilerinize ihtiyacım var son üç aya giricez artık karar vermem gerekiyor iyi bir doktora 🙂 (ek olarak normal doğum destekleyen doktorla devam etmek istiyorum bu gittiğim doktorda normal doğum taraftarı ama ben panik biriyim ve şimdiden normal doğum sırasında yalnış birşey yaparsam azarlanır mıyım diye korkmaya başkadım ve rahat etmek kendini teslim edebilmek önemli bu durumda)