Ksarioz Esenler kadın Doğumda Doğum yapıcak olan yapan var mı 37 haftalık hamileyim hep özele gittim o kadar ssklıyız ve özele Doğum parası o kadar yüklü vermek istemiyorum zaten gittiğim özel hastanede de tek kişilik oda yok yani ayrı ücret istiyorlar acaba devlette mi Doğum yapsam diyorum memnun olan veya olmayan var mı?varsa neden memnun değildi?
Aysemayaz Ksarioz bende aeninle ayni durumdayım özelde muayene oluyorum devlette Doğum yapmak istiyorum ikinci doğumum olacak okadar yüklü miktar vermek istemiyorum
Ksarioz Aysemayaz ama sanırım kimsenin konuyla alakalı bilgisi Yok duyduğum kadarıyla davranışları kötüymüş personellerin 😔
YagmurDaskn Ksarioz Her hastane aynı değil ki. Ben Esenyurt Necmi Kadıoğlu hastanesine gittim doktorları bile ayrı bi havalardaydı. Sanırsın küçük dağları onlar yaratmış. Hele mi doktora randevu aldım bi kadınla tartışıyorlardı. Sıra bana geldi evet ne var diye sinirle konuştu. Sanki ben tartışmışım gibi onla. Neyse ama içeri benim dışımda başka kadın almaları da rahatsız etti beni.
Ksarioz Aysemayaz evet benim ilk Doğum bu yüzden korkuyorum bide onlarla uğraşırsam sanki daha çok korkucakmışım gibi geliyor
Ksarioz YagmurDaskn bi kaç ebe tanıdığım var aslında onlarda devlette sıkıntı yaşandığını sölüyolar ama evet herkes aynı değil bende o yüzden merak ettim giden ve memnun olan varsa o doktora gideyim diye
GoncaS Bende devlete gidiyorum inşallah doğumumu devlette düşünüyorum Sarıyer Hamidiye Etfal hastanesi şimdiye kadar 5 ten fazla doktor a göründüm hepsi de şeker gibiydi nst ye bağlandığımda bile başıma geliyor ben oda da değilim işim bitince beni oda da beklersin diye söylüyor doktorlarım valla ben memnunum tabi Doğum nasıl olur bılemem Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın 🤲
GoncaS Hilalst Ben aylin güneş e gittim ama suan şekerim olduğu için yüksek riskli gebe polikliniğine gidiyorum giderseniz aylin hanımıda tavsiye ederim birde gül özel var o doktorda çok iyi arkadasım çok memnun ben ona da gitmiştim
Hilalst GoncaS aslinda bende ilk olarak seker yuklemesi icin gidicem sabahtan gitsem direk yaparlarmi acaba , bide meric kabakciyi duydum bende siz hic gittinizmi ona
GoncaS Hilalst Ona hiç gitmedim ama şeker yüklemesi için randevu veriyorlar canım randevuya göre gidiyorsun
Hilalst GoncaS o zaman once randevu alip normal gidiyim hem gormuste olurum , cok tesekkur ederim bu arada , siz dogumuda orda dusunuyosunuz dimi
GoncaS Hilalst Aynen canım doktor seni yönlendiriyor zaten -1. Kata kan alma bölümüne gidiyorsun randevu veriyor, doğumumu orda düşünüyorum etrafımda o hastanede çok Doğum yapan var hepsi çok memnun bakalım inşallah bende memnun olurum 2 haftadan az bir vaktimiz kaldı 🙈
Ecmbalci GoncaS https://www.sikayetvar.com/sariyer-hamidiye-etfal-hastanesi/sariyer-etfal-hastanesi-doktorunun-yanlis-bilgilendirmesi canım bence suraya bı bakın cok fazla sıkayet var bende sarıyerlıyım gecen annemı goturdum hamıle olmasam gercekten kavga cıkarırdım zor tuttum kendımı devlet hastanesınde gercekten iyi dogum yapmak bi şans tamamen
Hilalst GoncaS cok az kalmis masallah , insallah sagsaglim kucagina alirsin bebegini , ben pazartesi icin randevu aldim ayazagada oturuyorum direk cayirbasinda sahilde insem , oradan yurume mesafesindemi