ppmerlina erikarpuz daha karar vermedim markasına 🤣 ama çoğunlukla elele markasının modelleri önerilmişti
mandalinam Ben kiwi zoody park yatak almayı düşünüyorum,incelerseniz diğer Park yataklar gibi değil hem daha küçük hemde daha şık ve uzun süreli kullanımı var.Ben 1,5-2 yaşına kadar odamızda kullanıp sonra odasını ayırmayı düşünüyorum.
Visneliturtam2 erikarpuz ahşap anne yanı beşikler benim için kurtarıcı oldu kızım iki yaşında hala kullanıyoruz 4 yaşa kadar kullanılabilir kademeli olması ön kısmının açılması falan çok güzel tavsiye ederim üstelik sallanıyor da
Visneliturtam2 erikarpuz benimki park yatak boyutunda çok sık kaldırıp kurma durumu olmıycaksa bi farkı yok bence tabi herkesin kendi tercihi 😊
Elaozkan Portatif üst kısmı çıkıyor istediğiniz yere taşıyabilirsiniz sallanıyor ama gıcırdamıyor kaliteli bir beşik tek sorunu 1 yaşına kadar kullanabilirsiniz ebebekten satın aldım birkaç ay önce 4200 e
Nurgunay0 evlat_nimeti içi çok büyğm de değil küçük de değil park yatağı içinin bir tık küçüğü benim kızım 3 yaşına kadar rahat yatar orda sonra odaları ayırcam zaten
Fid26 Chicconun anne yanı yatağını kullanıyorum. Çok memnunum çok kullanışlı ve 2 yaşa kadar kullanmayı düşünüyorum
Merve2408 erikarpuz ben bebeğim 2 yaşında doğduğundan beridir Elele madre nin park yatağını kullaniyorum aşırı hareketli bı çocuk 6aylikken tutunup kalktı şuan park besige tirmaniyo öyle bir hareket bırakın devrilmeyi oynamiyo bile kullanışlı olsun diyorsanız yer kaplamasın diyorsanız kesinlikle Elele nin park beşiği
bmk22 erikarpuz indirim var şu an biz de elele park yatağı tercih ettik 6 in 1 de çok fazla parça var o yüzden f/p olarak Madre sipariş verdik hemen kargoya verildi
Nursahergun Ayseguls_baby bizde ıkı, hafta oldu alalı kurdum, braz parçalar eşim yapcak umarım rahat, olur
Ceren27 Elele madre olanı tercih ettik biz daha doğuma 3 ay var ancak kurulumu olsun, taşınabiliyor olması ve de odalar arasında geçiş yapılıyor olması hem de fp açısından çok iyi bence. Onun haricinde gayet sağlam geldi yani öyle hafiflik veya ağırlıktan dolayı devrilme gibi bir durum olacağını sanmam gayet yere basıyor ve zaten sizin yatağınıza montaj aparatıda geliyor uzun bir kalın ip gibi o şekilde yatağa bağlandığı zamanda devrilme riski olmuyor