BurcuMusti3107 Sevimlimom ayy inşallah canım hala ellerim titriyor gerçekten umudumu kaybetmiştim son testte acaba geç döllenmemi oldu çünkü bugün yarın regli olmam lazım
-Basakk- BurcuMusti3107 Hayırlısı olsun canım evet hanilesinn silik çizgi daha yeni olduğu anlamına geliyor muhtemelen 5 haftalık falan dır 🥹 benimkisinde böyleydi
BurcuMusti3107 -Basakk- evet bencede öyle acaba geç döllenmemi oldu diyorum çünkü sat 12 hazirandı en son ilişki 23 Haziran
BurcuMusti3107 Sevimlimom prodoctor test doğrudur diye düşünüyorum çünkü 2 negatif çıkardı bugğnde pozitif
060525 BurcuMusti3107 ne zaman negatif çıkarmıştı ya ben bugun yapmaya korkuyorum yine negatif olur diye ben kaset test vardı onu yapmıştım bugun de olmadım bakalım neler olcak banada dua et benim bat dündü
busenaz68 Var bende de böyle çıkmıştı hatta bundan daha bile silikti hemen kan verdim çok düşük değerle öğrendim şuan 31 haftalık olduk bile. Kan vermeye koşş bize de haber ett😘❤️❤️❤️❤️
BurcuMusti3107 060525 canım ben pazar günü yapmıştım negatif çıktı sonra bugün tekrar denedim böyle çıktı dene sende erken gebelik testi dene hakkında hayırlısı olsun inşallah vardır