pkbsr Merhaba hanımlar suda doğumla ilgili tecrübelerini paylaşmak isteyen olursa çok memnun olurum. Yaşadığım şehrin devlet hastanesinde böyle bir imkan varmış, tercih edenler tekrar tercih eder mi veya olumsuzlukları oldu mu merak ediyorum
Yesilev pkbsr aa gerçekten mi ben hep özeller yapıyor diye düşünmüştüm hangi devlet hastanesi bu bende bir sorayım gittiğim hastaneye
Sultansultis ben de merak ediyorum bana bi etkisi olmaz gibi geliyor sanki normalde de havuzda öyle durmayı sevmem beni rahatlatmaz yani su yüzer çıkarım acaba doğumda cidden bi etkisi oluyor mu
1sen1ben1debebek Sultansultis normal su koymuyorlar diye biliyorum zaten sıcak su da kaslar gevşiyormuş o yüzden etkili su her açıdan rahatlatıyor suda doğumda Epizyotomi riski azalıyor diye tercih ediyorlar genelde daha fazla bilgim yok işte buraya yazarlar diye bekliyorum tecrübeli olanlar 😅
pkbsr Sultansultis suyun rahatlatıcı etkisi ve kaldırma kuvvetiyle iyi geliyormuş ama ben de merak ediyorum 🤗🤩
gorkemakdmr Yesilev şehir hastaneleri yapıyor diye biliyorum ama tüm yurt genelindeki yüm şehir hastanelerimi bilmiyorum ama
Simef Ben ilk kizimi devlet Hastanesi’nde suda doğum olarak yaptım ama doğumdan sonra aşırı kanamadan dolayı bayıldım rahim yumuşamış dediler artık sudan dolayı mi oldu bilmiyorum 🌸