Kubra5706 hillykskd ilk olduğu için bilmiyorum bunları ama çok yakınımda hiç sancısı olmadan 6cm açıklıkla acil doğuma alınan arkadaşım oldu acı eşiği işe alakalı olabilir demişlerdi ama benim zaten zorunlu sezaryene döndü maalesef
Kubra5706 Zll21 yaa benimki beklemeyelim çok riskli kanala hiç inecek gibi değil dedi şaşırdım şu an. Devlet hastanesi mi acaba o yüzden mi bekliyorlar normal doğumu benim farklı durumlarım da var suyu çok azalmış falan ama acele mi ediyoruz bilemedim
Zll21 Kubra5706 hayır özel hastane Doktorum normal doğum istediğimi biliyor kendisi de o yönde bi doktor ve benim bebeğin baş çevresi önden gidiyor ona rağmen bekleyecez dedi Haftaya yine gel dedi olmazsa suni sancı deneyelim dedi
T-159 Zll21 canım bende 39 hafta oldum düzensiz sancılar var nst de benim de dün bakıldı 5 cm den fazla acilmam var ama 6 olmamış daha bende öyle Bi sancim yok yani düzene girmesini bekliyorum bende sen ne yapacaksın ne dedi doktor
Zll21 T-159 ben 37+5 im doktor bekleyelim dedi bir hafta daha bebek gelmezse suni sancı deneyelim dedi
Kubra5706 Zll21 yaa ben de normal doğum istiyordum özel hastane diye mi sezaryene yönlendirdiler diyor çevrem ama özel durumlar vardı riske atmamak için yapmıştır sanırım doktorum öyle düşünüyorum. İnşallah sizin çok kolay ve güzel bir normal doğum olur
Yagmurtekinn Kubra5706 hayır demediler hatta açılmam ve sancımın olmamasını bile umursamadılar, doktorum bu haftalarda kanamanın riskli olacağını söyleyip o gün apar topar doğuma almışlardı beni
Zll21 Kubra5706 doktorunuza güvenin benimki de sezeryan dese onu yaparım önemli olan bebişlerin ve bizim sağlığımız moralinizi bozmayın iyi düşünün 🌸🙏🏻
Yagmurtekinn Kubra5706 üzülmeyin, önemli olan sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanız. Miniğiniz erken gelmeyi seçmiş. Acısız sancısız geçsin inşallah, sağlıkla büyütün🙏🏻💜