PortakalOrdaKal Aslanmomm merhaba ben oraya gidiyorum filiz hocaya 2 defa gittim memnunum şimdilik onla devam etmeyi düşünüyorum
PortakalOrdaKal Aslanmomm bir arkadaşım doğum yapmadı kadın hastalığıyla alakalı farklı bir ameliyat oldu o hastanede memnundu temiz odaları falan güzel diyordu. Zaten muayneye gittiğnzde de anlıyorsunuz temiz yani 400 yataklıya göre kadın doğum hastanesi çok temiz
Gulba Aslanmomm bende oraya gidiyorum şuana kadar bı sorun çıkmadı doğum orda olacak Allah’ın izniyle 🤲🏻🌸
Der_yaa Aslanmomm bn sezeryan olacağım için devlete yapmayı düşünüyorum meral hoca ya gidiyorum arada fakat verdiğimiz paranın karşılığını göremiyorz
Sngl-Dnz Nilay02 Normal mi yapacaksınız sezeryanmı bende orda yapmayı düşünüyorumda birde ücretleri ne şuanda acaba bilginiz varmı
Aslanmomm Nilay02 ben ilk doğumumu orda yaptım meral hocada fakat odaları vs asla o paraları haketmiyor bence
Nilay02 En son normal doğum 35 di sezeryan 40 dı bundan bir ay önce falan ben şuan 35 haftayım doktorumla 36. Haftada konuşacağız doğumu senin doktorun kim
Aslanmomm PortakalOrdaKal mehmet can hocaya gittim ben de iyi gibiydi normalde mehmet salıcı’ya gidiyorum 37. Haftadayım ikinci kontrolüme gittim hastane iyi yani odalarına bakacağım bidaha ki hafta
Aslanmomm PortakalOrdaKal evet baya temiz ve güzel park hospital dan daha iyi bence doktorlar da ilgili gayet
PortakalOrdaKal Aslanmomm evet oyle temiz en azından. Bnde en başında mehmet salıcıya gitmeyi düşünüyordum ama işte ameliyatı fln park hospitalde yapıyormuş vazgeçtim o yüzden.
PortakalOrdaKal Aslanmomm park hospitale giden kaç kişi duyduysam ya bebek enfeksiyon kapıyo ya anne bunları duyunca da iyice soğudum ordan
Nilay02 Başka çaremiz yok kadın doğum hastanedinde muane bile olurken 2-3 kişi birden giriyorsun soracağını da unutuyorsun bende filiz hocaya gidiyordum ama baktım ki istediğim gibi gitmedi ercan hocayla devam ettim çok da memnunum
Aslanmomm Nilay02 ercan cömert mi arkadaşım gidiyordu o da iyi bi doktor ama iste hastane özelle alakası yok
PortakalOrdaKal Nilay02 merhaba filiz hocayı niye bıraktınız acaba? Bende 2 dir ona gidiyorum memnunum ama dediğiniz gibi çok kalabalık gerçekten
Gulba Aslanmomm doktorum Celal Kaya bizim doğum daha gerçekleşmedi ama arkadaşim doğum yaptı nöbetçi doktor kimse o doğumu yaptırıyormus