sueda35 Kızlar selamlar yeni doğacak bebeğime alacağım şampuan için Sebamed ve Ecowell arasındayım ama sizce hangisini tercih etmeliyim içerik, koku ve göz yakmamasını önemseyerek özellikle tecrübe edenlerin fikrini merak ediyorum
ynzl sueda35 ben doktor ve eczacıların videolarından yola çıkarak seçim yaptım. Siveno aldım ama Evowell de çok tavsiye ediliyor doğallık açısından. İndirimde yakalarsam ondan da alacağım
Budak41 sueda35 sebamedin içeriği pek temiz değilmiş sadece pişik kremini öneriyor çoğu kişi ecowel veya siveno öneririm
Smyye1B sueda35 İlk çocuğu atopik ciltli olan bir anne olarak hipp öneririm . Mustela, bioderma, Sebamed deneyimlerimiz oldu çok iyi gelmedi 3 yaşındaki oğlumu hala hipp ile yıkıyorum yenidogacak olanada onu kullanicam🌸
busra1708_ Ben siveno aldım içeriğini önemseyerek, sonra Ecowell ile ilgili saçları çabuk uzatıyor yorumlarını okuyunca dayanamadım omunda aldım, onun da içeriği temiz zaten 🧼
Ebrunr sueda35 ecowell içeriği temiz. Ben şampuan, yağ ve vücut kremini Mamaaura aldım. Yenilebilir içerikli. Alman markası testleri geçmiş sertifikalı ürün. Kullanıcı yorumlarıda çok iyi.
busra1708_ Laydyg ikisi de tertemiz içerik diye geçiyor sadece eğer ki saç uzatma vaadini yerine getiriyorsa ve 1 tane seçmem gerekiyorsa o zaman ecowelli seçerdim