Elaozkan Henüz 1 yıldır kullandığım tül perdeler grileşmeye başladı beyazlatmak için kullandığınız tüyolar var mı kızlar
Edizhr Elaozkan ben perdelerimi dün yıkadım bingo bulaşık tableti koydum perdelerin üzerine biraz da deterjan vallahi kar gibi olmuş
maihayal Elaozkan ben beyaz sabundan küçük parçalar kesip makinenin içine atıyorum direk bir de deterjanla beraber çamaşır sodası döküyorum biraz etkisi oluyor ikisinin de
ikinci-bahar25 Elaozkan bulaşık tableti direkt içine at deterjanı koyfuğun göze bir iki yemek kaşığı toz şeker misler gibiii
Rrukiye Elaozkan bimde çamaşır sodası var efsane beyazlatıyor onu dene fiaytı ucuzda halılarda da arap sabunu efsane
Nursemom90 Elaozkan yırtılır perden dikkat et kosla vanishte çok iyi ben hep onu kullanıyorum ön yıkama ile
demirrleydi_ Elaozkan ben deterjan gözüne deterjanla birikte çamaşır sodası da koyuyorum tam yıkama zamanı su ısınınca durduruyorum makinayı sodada bırakıyorum bir yarım saat kırk dk falan sonra tekrar çalışıtırıyorum misler gibi bembeyaz çıkıyor
Elaozkan Rrukiye bulaşık deterjanı fazla köpürür makinayı bozar diye endişe ediyorum soda daha mantıklı geldi
Rrukiye Elaozkan sodayı ben beyazlarda koyuyorum ya zaten soda dediğimizde toz deterjanın aynı ve gerçekten çok işe yarıyor
Melikeakkc Elaozkan evimdekitemizlik diye bi sayfa var İnstagramda bu ara herkes o kadına sardı bi ona bak istersen 😂
Elaozkan habibenurr hassas program 30 derece 400 devir ve tek tek atın perdeleri kırışma olmaz Bi ihtimal perdenin kumaşıda önemli benimki keten hiç kırışma yapmıyor
ysee Elaozkan durulama programında düşük devirde toz deterjanla yıkıyorum önce, sonra 30-40 derecelik yine düşük devirde olan programda çamaşır sodası ve arap sabunu ile yıkıyorum. Miiisss 🥰