Hnfeshnn Sulebrk işte adet takvimi değişiyor yani normalde 30 günde adet oluyorsun diyelim ilacı bırakınca 45 gün sonrada olabiliyorsun 3 adet dönemin düzensiz geçiyor. 50 gün sürüyor arası 35 sürüyor yumurtlama gününü ondan hesaplayamazsın. 1 gün arayla ilişkiye girersen yumurtlama dönemini denk getirirsin herhalde 😅 ben 3 ay da çocuğum olmayacak mı tüp bebek mi yapsak diye kafayı yiyordum az daha. Şakın öyle birşeye kapılma hormonlarının normale dönmesini bekle 🥰
Scldgtkn Ben hapı bıraktıktan 8 ay sonra kaldım o haplar hormonları mafediyor birdahaki kullanmam asla
newmomB Sulebrk yumurtlama günlerinizi de dikkate alarak gün aşırı düzenli ilişki yaşayın, inşallah hemen kalırsınız 🙏🏻 Ayda %20 ihtimal veriyor doktorlar kimisinde hemen tutuyor kimisinde 1. Yılda. Ben de aynı süreci yaşıyorum insan hemen olsun istiyor tabi ☺️
Mehtapsato Sulebrk ne kadar kullandinki bende 3 ay kullandim 3 aydan sonra oldu hemen olmaya biliyo canim
Hzlnr15 Sulebrk doğum kontrol ilacını bıraksanız dahi genelde 2 3 ay koruma özelliğini hala sürdürüyor. İnşallah hayırlısıyla hamilesinizdir değilseniz bile endişelenmeyin ilacı etkisi devam ediyordur
EbrarGND okyanus8731 peki yaklaşık olarak adetten 2 hafta sonra yumurtlama olduğu halde adetten hemen sonra nasıl dölleniyo acaba
okyanus8731 EbrarGND her kadının yumurtlama zamanı aynı değil..buyüzden bazı kadınlar hep iki hafta sonrya ağırlık verdikleri için hamile kalamıyorlar.hatta ben kesin tutmaz mantığıyla yaptığım zaman hamile kaldım
Fatma27 Sulebrk Hamile kalmak isteyen arkadaşlara tavsiyem denenmiş kesin doğal birşey sabah aç karnına eşiniz kuru sarımsağı tüm olarak yutsun emin olun o ay sonuç alırsınız.
Polo Sulebrk yumurtlama tarihini kontrol et Adetin ilk gününden 14 gün say eğer yumurtlama gününü hissedemiyorsan. Yasa eczanede bunun için testler var Onu kullan O şekilde ço daha kolay olur Adet biter bitmez genelde yumurtlama olmuo çünkü
Burcuveburcum Sulebrk uzun süre doğum kontrol hapı kullandıysanız bikaç ay bekleyebilirsiniz ben 2 sene kullandıktan 6 ay sonra hamile kalmıştım ama bellide olmaz tabi☺️
Kumral Sulebrk en az dogm kontrol ılacının etkısı 3-6 ay sureblıyor keske ıstemeden hemen önce dglde 6ay once bıraksaydınz
Sulebrk Kumral doktorumlar konuştum ilacı bırakır bırakmaz kalınabileceğini söyledi yanlış bilenler için düzeltmek istedim