gevseyenanne M-g2118 Aleyna :üzerine demek aslında ona hiç yaklaşmadık o yüzden ama naçizane bunl Tazeanne0606 sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah ☺️
gevseyenanne anneyim9 ay hiç sormayın ben duru önerdim eşime sıcak gelmedi eledik ve aklımda sadece duru var 🥲
gevseyenanne tazeanne23 yade ve nevayı isim olarak ilk defa duydum önerileriniz için teşekkür ederim bu listeden de isimler aldım 🌸
tazeanne23 gevseyenanne Yade Volkan Demirel‘in kızının adı. Neva, Sinan Özen’in kızının ve Atiye’nin kızının adı🌸 ikiside hoş, anlamları güzel✨
gevseyenanne Catperson listeniz çok güzelmiş. Yavrunuzu Allah sağlıkla size bağışlasın inşallah 🌸 listenizden yararlanacağım ben de
gevseyenanne Aleynab12 efla isminin anlamını bulamadım. İlk defa sürüyorum. Bu arada içimde kalan duru ismini önereyim size ben de 😁
gevseyenanne motheroftwo1202 gerçekten çok güzel ama kelimeyi okuyunca kız ismi olduğunu net çağrıştırmaması gibi bir şey hissediyorum sanki değil mi
motheroftwo1202 gevseyenanne duha aslında kuran-ı Kerim’de bir sure anlamıda kuşluk vakti demek çok hoşuma gitmişti fikir olsun istedim 🌸