Anonimcik Kızlar 29+3 deyim bebeğim henüz 1070 gr doktor 2 hafta geriden geliyo dedi protein ağırlıklı beslen dedi kan ilaçları ve coraspin verdi hepsine tamam da coraspin neden vermiş olabilir acaba sormayı da unuttum zaten duyunca moralim bozuldu çok da dinleyemedim o kafayla başına gelen var mı
minnakhanimmm Anonimcik coraspirin kan sulandırıcı büyük ihtimalle kan akışını arttırmak için vermiştir bebeğe kan daha çok gitsin diye
ydiricanli Anonimcik az önce diğer gönderinize yorum yaptım ☺️ coraspin i besin geçişi kolay olsun diye veriyorlar ben hamileliğim boyunca 9ay kullandım
heyecanlibekleyis_ Anonimcik benimde karın cevresi gerideydi doktorum protein agirlikli beslen dedi ozellikle sabahlari 2 yumurta ye dedi o gunden beri sabahlari 2 yumurta ve kaşar peyniri lor peynirini kahvaltima ekledim 2 saatte bir ara ogun yaptim muz ceviz yada yogurt gibi aksamalari da tavuk balik yada et yemeye ozen gosterdim ozellikle sol tarafima yattim birde ve yakaladı 27 haftada 1150 gramdık doktorum toparlamis dedi bende canımı cok sıkmıstim ama son zamanlarda beslenmeme dikkat edememistim bu bana ders oldu simdi dikkat ediyorum insallah senin bebiste toparlar
Tazeanne2016 Bence , Kan sulandırıcı vererek bebeğe giden kan akışını arttırmak istemiş , böylelikle beslenmesi de artmış olacak
Tazeanne2016 Anonimcik inşallah biran önce normal haftasına yetişir bebeğiniz , daha sık takip etmeye çalışın gerekirse haftalık gidin kontrollere
Anonimcik Tazeanne2016 doğru söylüyorsunuz inşallah öyle olur beslenmeme çok dikkat etmeye başladım çok doğru düzgün beslenmiyordum açıkçası
minnakhanimmm Anonimcik her gün yumurta kaşar peyniri muz avakoda kabak çekirdeği yemeye çalışın bebeğe en çok kilo aldıran şeyler bunlar
denizzz0244 ydiricanli merhabalar bende şuan daha çok yeni hamileyim 2 düşük öyküm var bundan dolayı kadın doğum doktorum bana coraspin yazdı değerim daha yeni yükseldiği için şimdi başlayabilirsin dedi bir yan etkisi zararı var mı korkuyorum açıkcası
ipekoktamis Beslenmenize ve ilanlarınızı çok çok dikkat edin protein ağırlıklı beslenin et yoğurt yumurta muz kuruyemis ve sürekli sol tarafınıza yatın bide kaliteli Bi balik yağı kullanın omega 3 bizde geriydik haftamızi yakaladik