Nilozof minaa_2356 Böyle 15 gün gecikme yaşadım, kimyasal gebelik olmuş geç döllenme ile. 15. gün regl olmuştum. Ama doktora gitmeden bilmek çok zor, başka sebepler de olabilir
minaa_2356 Nilozof geçen ay gittim reglken gel dedi hiç bir sorun yok dedi doktor daha önce 2 gebeligim sonlandi. Kontrole gittiğim zaman çok şükür bişey görünmüyor hayatım boyunca 2 defa böyle geciktim
Nilozof minaa_2356 Anlıyorum, çok geçmiş olsun, çok üzüldüm 😔 Hormonlarınıza bakmak için regl döneminde çağırmıştır muhtemelen. İnşallah bir an önce düzene girer, gebelik yoksa regl söktürücü tarifler yapabilirsiniz bence
minaa_2356 Nilozof bugün gittim adetin üzerinden 50 gün gectiyse gel bakalım hormonlara dedi regl olmayı bekleme 50 gün gecse yeterli falan dedi de sonrasında bi kaç test yaptı beta bakıldı 0 diğer testler yapıldı chate sordum hamilelik döneminde vücut süt üretimi yaptığı için bir hormonum yüksek çıkmış muhtemelen gebelik var dedi de beta sıfır anlamadım bende yarın tekrar gidicem tiroidlere bakıldı normal çıktı da bu süt üretimini bir türlü anlamadım gebelik yok ama hamile bayanlarda görülen düzeyde bir artış var muhtemelen çok gecikme olduğu için böyle yükselmiş vücut hamile sanıyor galiba 😂
Nilozof minaa_2356 Allah Allah çok ilginçmiş. Uygulamaya yeni girdim. Ne yaptınız öğrenebildiniz miii? 😊
minaa_2356 Nilozof kan verdiğim günün akşamı adet oldum 😂 17 gün bekledim. Gitmemek için sonunda gittim ve adet oldum