Ayseguls_baby Esramerym 2-3 hafta kaşarlı tostla yaşadım 😀😀 ekmek arası domates peynir , simit ayran. Kızım oluyor 🥳❤️
Daisyy000 Esramerym Ben bennn🫣 Oğlum oluyor 🌹 Bu arada kaşarlı-kapya biberli dene efsane oluyor. Kırmızı biberleri ince ince doğrayıp tuz ekleyip az bi zeytinyağında kavurarak kullan 🫣
Gul1935 Esramerym erkekse kesin tatlı istiyor insan ben tatlı sevmezdim başından beri sürekli tatlı canım çekiyor kesin erkek demiştim erkek cinsiyet
Ayseguls_baby Gul1935 ben de buna katılıyorum normalde tatlıyı çok severim özellikle çikolatalı tatlılar. Gebeliğin başından beri canım hiç istemiyordu hatta yiyince midem yanıyordu hep. Tuzlu ekşi şeyler canım istiyordu dedim bu bebek kız heralde gerçekten de kızım oluyor ❤️
Gul1935 Ayseguls_baby ben normalde ekşi tuzlu şeyleri severim hamilelikte aklıma gelmiyor. Tek düşündüğüm şey tatlı sabah gözümü tatlıyla açıyorum ki hiç sevmezdim 😀
Ayseguls_baby Gul1935 erkek bebişler tatlıyı seviyor demek ki arkadaşım da oğlan doğurdu hamilelik boyunca hep tatlı yedim dedi 1 kere canı ekşi istemiş o kadar 😀 ben çikolata delisiyim inanki 1 tablet yesem midemi yakıyor 😀 simit ayrana taktım bu ara 😅
avucundaopucuk Oğlumda hiç aşermedim her şeyi yedim ama kızımda tatlı yemek ağzımın tadını bozuyordu resmen ekmek arası domates peynir, sanayi tostu aşerdim hep 😅
asena9 Esramerym ben başlarda çok yedim cinsiyet erkek ☺️ ben erkekte tuzlu şeyler aşerdim genelde kızımdayken tatlı çok istiyordu canım terslik bende galiba 🤣
Esseraa22 @Esramerym bende çok yerim özellikle tuzlu domates peynir ekmek arası bol kasarli tost kızım olacak
Ayseguls_baby Esramerym ayy benim tatlıya tahammülüm yok inan meyveleri bile ekşi, olmamış istiyorum tatlıysa midem almıyor
Yagmurtekinn Esramerym ay bendee, tatlı aşığı bir insanım ama aşırı tiksindim tatlıdan sabahtan akşama kadar peynirli tost, ekmek peynir, peynir tuz domates salatalık yiyebiliriiim😂 henüz cinsiyeti belli değil
HiravEmir Esramerym Ben öyleydimmm doymuyordum bir türlü hep yapıyordumm erkek oldu benim ☺️☺️👍 afiyet olsun can olsun adaş