Elfo Kızlar 36 haftalık olduk artık ve farkettim ki hiç oyuncak almamışım sizce şimdiden almalı mıyım yenidoğanda gerekli mi fikir verebilir misiniz
Meyra19 Elfo çıngırakli oyuncaklar hışırtıli kitap yırtılmayan kitap bunlarda. Almak gerekli çünkü süreç çok hızlı geçiyor
Flzak Elfo hayır yenidoğan gözünü açamıyor 1 aydan sonra belki alıp karşısına geçip oynayabilirsin 2 3 aydan sonra anca elinde tutmaya başlar
Elfo Kanye evet benimde aklıma onlar geldi sadece bikaç tane çıngırak gibi bişey alabilirim sanki bilemedim
Tazeanne2016 Siyah beyaz renksiz kitaplar ilk 3 ayda da 3 5 dakika da olsa göstermek öneriliyor ,bir şey anlamıyormuş gibi gelse de bize , hem göz koordinasyonu hem de beyin gelişimi açısından destekleyici olduğunu söylüyor uzmanlar
edanur__ Elfo oğlum iki buçuk aylıkken hışır kitap ve çıngırak ilgisini çekiyordu. Üç aylık şuan oyun halısına bayılıyor. Ona meme harici oyalanacak bir şeylerde lazım oluyor 🫶🏻
3_bebelianne Elfo Ben bebeğim doğunca alacağım diğer kardeşlerinden bir çok şeyi duruyor sende alırsın bir kaç tane doğunca daha alınıyor oğlumh iki aylıkken tummy time başlattım 🙈zeka kartları tavsiye ederim seri şeklinde sonra oyun halısı oyun piyano yatağı bunlar yararlı