Kev Zeynep6149 valla öyle cank sonra kan pozitif olcak keseyi bekle kalp atisino bekle bitmiyor beklemek😀
Zeynep6149 Kev Allah’ın izniyle pozitifliği görelim koşuşturmalı bir hayatım var zaten gerisine sabır gelir bir şekilde 😀
Niless45 Zeynep6149 Zeynep6149 bence çok net ben buradayım diyorr👼🏻 ekim de kürtajdan sonra adet döngünüz hep öne mi geldi acaba? Yada birkaç ay düzenli gidip sonradan bozuldu mu
Zeynep6149 Hep öne geldi bende nasıl oldu anladım kürtajdan önce ne birgün ileri ne birgün geri ama kürtaj bütün dengemi bozdu ondan korkuyordum bende acaba rahime bi zarar mı geldi diye belkide kürtajdaki bebeğime hala alışamadım onunla alakalı bilmiyorum
Niless45 Zeynep6149 bende 8 haftalıkken nisanda kürtaj oldum benimde 3 -4 gün öne geldi adetim normalde hep gününden gününeydim, sizin kahve lekelenmeniz oldu mu bu ay hiç
Zeynep6149 Niless45 benimde 8 haftalıktı çok zor bir süreç şöyle kahverengi değil ama mazur gör adet bitti peşinde birliktelik oldu aradan bir hafta falan geçti birlikletelikten sonra çok az bi kanamam oldu kahve rengi değildi ama pembeydi o zaman şüphelendim yerleşme mi acaba diye