yilma danla2711 son 30 günümüz kaldı Allah’ın izniyle geri sayım başlıyor Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin amin sizde güle güle büyütün 🥰
zehradinler33 A_T_B142601 bnm senden tek farkım isim bulduk biz 😅 bnmde dha bişeyim hazır değil malesef bu hafta hazırlicam heran herşey olabilir çnkü
danla2711 A_T_B142601 bu hafta hazırlayın bence ben 34.haftada hazırlamıştım kenara koymuştum 37.haftada doğuma gittim iyi ki hazırlamışım dedim gerçekten hatta 36 da acilen sezaryene bile alınabilirdim çok şükür değerim güzel çıkmıştıda almamışlardı
danla2711 Denizj 😂🥰çok tatlı heyecanlar ama annelerin tahmini genelde tutar ben 38.haftada doğuracağım dedim 37+5 te doğurdum😂
zehradinler33 Adaklc6 benimde aynı cnm hugunu sayamasak 43 saglıcakla gelsin bebişlerimiz 😘 mavi kalp kattığına göre seninki erkek
Htcilbay danla2711 son 4 gün cumartesi inşallah ikizlerime kavuşacağım.🤲 sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğarlar inşallah. Rabbım herkesin evladını kucağına sağlıkla almayı nasip etsin 🤲
Busrabzkrt danla2711 programa göre son 52 sezeryan ollacagim için hangi tarihe veriri ne zamn gün verir bilmiyorum heyecan basıyor temmuz ayı hiç geçmiyo gibi 😊😊
danla2711 Busrabzkrt yok yok geçiyor 🥰😂 ay doğurana kadar banada geçmiyordu şimdi zaman su gibi tuvalete gitmeye vakit bulamıyorum 😂😂