Sjsjdhalaalkshdjsksksn Merhaba kızlar Antalya şehir hastanesinde kontrole giden doğum yapan var mı acaba önerdiğiniz doktor var mıdır?
nermin2311 Sjsjdhalaalkshdjsksksn Antalya şehir hastanesinde kaç doktora kontrole gittim en iyisi ve güleryüzlü Banuhan Şahin.Benim için doktorun güleryüzlü ve sabrlı olması çok önemli.Şehir hastanesinde kaç doktorda oldum surat asık, sabrsız hemen başından sallıyıb gönderiyor hastayı doğru düzgün sabrla ilgilensin şikayetini dinlesin yok.Ama Banuhan şahin çok iyi güzel ilgileniyor ve güleryüzlü.
cisemdurmus Sjsjdhalaalkshdjsksksn Ertuğrul bey de güzel ilgileniyor bilgi açısından vs gayet iyi birisi tabi sizin de içinize sinmeli herkes her doktorda rahat hissetmez
Dilaraa0740 Sjsjdhalaalkshdjsksksn Merve ugura gidiyorum haftaya doğumum var post açtım doğum hikayemi orda yazicam
esraaka Ben gebeliğimin başından beri Serhat Altınkaya ya gidiyorum.36 haftalığız şu an. Kendisi de iyi ve güleryüzlü bir doktor. Onu da değerlendirebilirsiniz. Hastası fazla ve yoğun bir doktor bilginiz olsun😇