Masalceylan Çok kötüyüm midem bulaniyor başım ağrıyor karnımda aynı şekilde kusmamak için zor duruyorum 33 haftadayım çok kötüyüm bıkac kere daha ölçtüm üst üste 13.7 12.7 çıktı küçügude sekiz çıktı hangisi doğru anlamadım
Ahsen21 Masalceylan balım acile git hemen gebelikte tansiyon çok tehlikeli ben 7. Haftamdayken çok kusuyordum basım döndü düştüm birden babamlardaydim gözlerimi acilde açtım tansiyonum 5 e düşmüştü sende doğuma yakınsın o yüzden bı acile git bence
MadameHappy34 Masalceylan Kendi doktorunuza ulaşmaya çalışın, yüksek tansiyon tehlikeli hamilelikte, bende 26 haftalığım ve genel de tansiyonum düşük.
Masalceylan Guneselif0 tansiyon aleti bozuk mu acaba diye gidemedim sun gitmiştim normal çıkmıştı kontrollerim ama korkuyorum bende
Masalceylan Ahsen21 gidicem cnm ama emin olmak istiyorum dün gittim ağrılarım için bugünde bütün gün vardı mide bulantım geçti şimdi bi anda tekrar başladı bikere ölçtüm böyleydi sonra değişik çıktı hep
Guneselif0 Masalceylan gidin yine de sadece tansiyon değil mide bulantısı baş ağrısı da var bir şey yoksa İnşallah içiniz rahat eder tansiyon aletinin bozuk olduğunu anlarsınız
Ahsen21 Masalceylan Bebeğim ertleme geçer belki diye tansiyon citti bişey lütfen git yaa 🥺 Allah korusun fazla yükselir fazla düşer faln lütfen erteleme geçer diye 🥺😘
Ncyncy Doktorunuza haber verin özel takipli deniz, aynı zamanda mide bulantısı agrısı varsa idrarınıza baksınlar hemen
Masalceylan Ncyncy gittim hicbisey yapılmadı tansiyonum 12.8 çıktı takip dahi edilmedi belim kopcak gibi ağrıyor çok kötüyüm ama nst bile bağlamadılar
Ncyncy Masalceylan tansiyon önemli 14 9 sınır gördugunuzde gidin idrarda protein varsa sıkıntı oluyor bildiğim kadarıyla mide bulantısı ve baş ağrısı da combosu