Kubragocer Benimde bat 9 aşkım ben daha hiç test yapmadım günümün geçmesini bekliyorum zaten elimde de test yok ama benim sanki regl olmuşum gibi kasık ağrılarım var 3 4 gündür bazen çok şiddetli bazen yok bide lekelenme oldu bakalım bekliyorum sende belirti var mı
Aydan95 Kubragocer belirtilerden belirti begen bende ya canim😁basim bile donuyordu bu gun oglene kadar. 29 yasm var hayatimda hic yasamadim bas donmesi, kask agrisi bacaklarima vuracak kadar.beyaz seffaf uzayan akinti, bas agrisi bel agrisi hepsi. Ama zaten regl oncesi de oluyor bu .
Kubragocer Aydan95 benimde öyle canım o yüzden anlayamıyorum ama bugün de bitti sayılır sabret yarın 1 günümüz kalmış olacak inşallah pozitif görürüz
Aydan95 Bende test yapmayacaktm, keske yapmasaydim, bide bu ay doktorum bana dupaston verdi 10 gun, bebek varsa onu tutmak, yoksa regl soktursun diye ama, bekliyorum herhalda bu gun en gec yarn regl olurum.
Kubragocer Aydan95 ben ilk gebeligimi regli geikmesinin 4.gunu öğrenmistim aşkım bekle sende belki gecikme sonrası pozitif olur