Ferise34 cnm öncelik çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda size de nasıp etsin inşallah eğer bir sorun yoksa deavm edin bnce iki ay beklemenize gerek yok bnim şöyle Ocak ayında denemeye başladık ama sağlık sorunlarım vardı bel fıtığı gibi alarjik durumlarım var ilaç iğne falan kullanıyordum ondan Bazen korumasız ilişki oldu bazen de korumalı Nisan ayında tekrardan başladık o ayın içinde iki kez adet oldum Mayıs’ta da adetime üç gün kala korumasız ilişki oldu nasıl olsa tutmayacagini düşündük ve Haziran ayında da tamamen tesadüf oda adetime üç gün kala korumasız ilişki oldu sonra adet oldum 15 Haziran’da oldum 20 Haziran’da bitti ve o hafta hep afedersiniz korumasız ilişki oldu 6 gün boyunca 7. Gün yumurtlama günümdu ama ilişki olmadı çünkü bir anda idrar yolu enfeksiyonu oldum 7.8. günde ilişki olmadı ve bn umudumu kestim yumurtlama günüm değerlendirme olmadığı için bu ay da olmayacak düşündüm ama belirtilerim 2. Haftama giriş yaparken başladı öylesine testi yaptım ilk hafta pozitif 2. Hafta silik çizgi çıktı dünde öyle çıktı bu günde kandan pozitif çıktı Bazen üstüne düşmemek lazım çok kafaya takmamak lazım bn çok istiyordum sürekli düşünüyordum acaba diyip duruyordum bu ilk hamileliğim değil yani 18 kızım 13 oğlum 5 yaşında çocuklarım var iki de düşüğüm var ama annelik duygusu çok başka Rabbim Anne olmak isteyen bütün müslüman kardeşlerime nasıp etsin inşallah hep derler hamilelerin duası kabul olur inşallah bnim dualarım da kabul olur isteyen herkese nasip etsin Allah 🤲🏼🤲🏼