faat Bende 6 haftalık +2 kanamam oluyor normal mı acaba ,bide biraz parçada geldi bu durumu yasayan varsa söyleyebilir mı
s2121 faat canım sen acil bir doktora gözük derim çünkü kanama risktir her gebelikte doktorlar öyle der bide parça geliyor diyorsun git bi gözük en acilinden
s2121 Sisihappy bunların aynısı bende vardı 10+6 olduk yeni yeni kendime geliyorum ilk haftalar bende sürekli uyuyordum baş dönmesi,miğde bulantısı çok şükür ama geçiyor hepsi vücut alışmaya başlıyor senin de geeçer zamanla kuzum inşallah
Nur482482 Sisihappy Kız ben 11+4 teyim daha yeni yeni kendime geliyorum😂😂 5 haftalıkken öğrendim gerisi yok bende 🥹🥹 çok zorrr annemdeydim bende sürekli yemek falan hala yapamıyorum her şey kokuyor ama biraz halsizlik azaldı çok şükür geçen pazar ilk defa eşim dışarı götürdü kahvaltıya hapisten çıkmış gibiydim etrafa bakıyordum mel mel ckjfldkdşd
bongomi Ben öğrendiğimde 5+6 iken aynıydım çok bir zaman olmadı gerçi 😂 6+2 yim robot süpürgeyi icat edenden allah razı olsun o da olmasa evi bok götürücek full yatıyorum asla kalkamıyorum iştahım pek yok enerjim hiç yok uyuya kalıyorum zaten öyle öğrendim
Sisihappy bongomi ben de 6 oldum bugün temmuz sonu evlilik yıldönümü hediye olarak robot isticem galiba 😂
Sisihappy bongomi benim de çok yok sabah papatesli yumurta ve bir dilim kaşar yedim az önce de bir kase sarımsak ve salatalık turşusu yedim o kadar iyi geldi ki anlatamam
bongomi Sisihappy ay senin adına sevindim vallahi afiyet olsun miden hiç bir şey almazsa patates haşlayıp ezip limon ve tuz ekle en kötü hem tok tutuyo hemde bir nebze yiyebiliyosun
Zumruduanka160 Sisihappy Yani şimdiden öyle mi böyle mi diye sorma bence aşırı küçük haftadasın benim altıncı haftada başlamıştım mide bulantım. 15. haftaya girdim tamamen bitmedi ama ilk haftalara göre bayağı azaldı
tirinitii Ben kalp atışı için bu hafta gideceğim 3 haftadır yorgunum. Çalışıyorum bi de çok yoğun işyerim. Gerçekten çok zor oluyor. 1.5 haftadır baş dönmem var
Sisihappy Zumruduanka160 benimle aynı durumu yaşayan insanları görünce yalnız olmadığımı hissedip daha iyi oluyorum o yüzden böyle bir sohbet açtım duygusallığın pik yaptığı evrelerdeyiz insan bir dayanak arıyor
Yayagmur Sisihappy ayy ben de cok kotuydum annemde oluyorudm hep yatiyordum eve sadece uyumaya geliyordum simdi daha iyyim gercekten geciyormus ama duygusallik devam 🤣
Sisihappy Yayagmur annem biraz uzak ben merkezdeyim o köyde 25 dakikalık yol ama gidersem kalıcam inşallah