Ehjfjsjs Kızlar herkese merhaba bugün detaylı taramaya girdim kuyruk sokumunda dışarda kist gördü doktorum doğunca cerrahi islemle alınır dedi başına gelen yada etrafında duyn var mı acaba hamilelik bitene kadar küçülür mü büyür mü insan endişe ediyor
Merveeeeeee01 Ehjfjsjs girdinmi detaylıya geçmiş olsun canım hiç bi fikrim yok bu konuyla alakalı inşallah tez vakitte geçer
Ehjfjsjs Merveeeeeee01 ben sana habe etmedim demi unttm inan o an telasdan evet evet güzeldi canım yarım saat sürdü hemen hemen ya konuskandi haftası küçük olduğu için haftaya kalbine bakmam lazım tekrar gel ücret ödeme dedi Çarşamba tekrar gidicem bide kistine bakck büyüme oluyor mu diye
Merveeeeeee01 Ehjfjsjs anladım olsun canım insan hep bi telaş içinde ben takipteydim zaten seni ☺ iyi ya doktorun incelemesi falan bakalım çarşamba kaçta gideceksin
Ehjfjsjs Merveeeeeee01 bende pazartesi öyleydim umarım saatimizde aliniriz o gün ameliyati vardı doktorun 10.30 olan randevu bnm 12 de girmiştim çok sırası vardı bide uzun sürdü kimisi
Merveeeeeee01 Ehjfjsjs valla olsun aman kaç gün bekledim bi kaç saat daha beklerim de inşallah bir sıkıntı çıkmaz çıkarsa çok kafaya takarım
Ehjfjsjs Merveeeeeee01 Merve naptın canım gittin mi Mehmet hocaya bende ordaydim ama seni bilmediğimden gelemedim kimsenin yanına kalabalıktı
Merveeeeeee01 Ehjfjsjs gittim gittim yanında eşin ve oğlun vardı ondan gelmedim iyiydi çok şükür bir sıkıntı çıkmadı iyi ilgilendi ama biraz uzun sürdü tabi senin nasıldı bir gelişme var mı
Ehjfjsjs Merveeeeeee01 aaa kız gelseydin ben niye seni görmedim nerden anladin ben olduğumu 😃 niye uzun sürdü canım pozisyon mu iyi değildi
Ehjfjsjs Merveeeeeee01 gelişme iyi dedi sadece beyninde sorun görmedi medikale devam edicem canım doktorum sorun görürse tekrar bana gelirsin dedi
Merveeeeeee01 Ehjfjsjs mavi gömlek giymiştim, yüzünü göstermedi 7 kere bekledik girdik çıktık valla 😅