En başından beri tamamen narkoz etkisinde doğum yapmak isteyen biri olarak ve uzun zaman panik atak için tedavi görmüş biri olarak doktorumun da tavsiyesi ile spinal ile sezaryen doğuma yönlendirildim. Ben kesin dayanamam ya atak geçirirsem ya ameliyathane beni basarsa diye düşünürken burada benzer başlıklı bir pozitif doğum hikayesi ile karşılaştım ve iyice cesaretlendim.İyi ki de cesaretlenmişim. O anı yaşamak öyle kıymetliydi ki ve hiç de korktuğum kadar birşey yokmuş. Zaten bir ameliyathane gibi bir yer değildi doğumhaneye beni götürdüler herkes güler yüzle karşıladı tebrik etmeye başladı. Sırtımdan spinal anestezi iğnesi vuruldu ve yaklaşık yarım saat bile belki olmadan doktorum bebeklerimi peşpeşe bana gösterdi.Ben önden ara ara lütfen benimle konuşun vs dediğim için de gerek hemşireler gerek doktorum arada laf attı. Hatta istek şarkıma kadar sordu müzik açtılar. Ne korktum ne kasıldım iyi ki de kendimi bayılttırıp bebeklerimi karşılama anımı kaçırmamışım. Şimdi erken ve acil bir doğum yaptığım için kızlarım küvözde beni taburcu ettiler sağlıkla kavuşacağımız ilk günün hayalini kuruyorum. Allah dileyen herkese sağlıkla evlatlarını kucağına almayı nasip etsin inşallah.