Mervennur1 Kızlar bu hastaneyi öneren çok oldu doğum yapıp memnun kalan var mı evime bi tık uzak ama yakındaki hastanelerden kötü yorum gördüğüm için burda düşünüyorum doğumu daha hiç muayeneye gitmedim bu ay gideceğim öneren var mı bu hastaneyi?
Huriiis Mervennur1 doktor olarak ben geçtiğimiz hafta Gül Demirtaş a gittim , ilgili iyi bir doktordu , ama doğum konusunda bende kararsızım , yapanlar varsa yazar inşallah
mavideniz9696 Mervennur1 tavsiye edebileceğim tek devlet hastanesi. Normalde asla devlet hastaneleri ile hiç işim olmaz başka poliklinik muayenelerinde bile sadece kadın doğum için değil. Ama burası bir başka gerçekten en yakın arkadaşım burada sezeryan doğum yaptı yanında ben refakatçi kaldım çok ilgililer. Annem burada rahim ameliyatı oldu onunda yanında refakatçi kaldım çok memnun kaldık açıkçası. Bir defa zaten doktorları çok iyi
mavideniz9696 fzeehra değil 2 kişilik. Tek kişilik odasıda var 2-3 tane galiba ama küçük bir ücret teklif edince tek kişilik odaya alabiliyorlar müsaitliğe göre
mavideniz9696 fzeehra hayır o hastenede eşler kadın doğum bölümüne alınmıyor ne yazık ki en kötü özelliği bu arkadaşımın eşi bebeğini göremedi taburcu olana kadar